Elbow – HMH 14-11-2011

Mijn lief is nogal een muziekfreak en daarom werd ik op een random maandagavond in november 2011 meegenomen naar de Britse band Elbow in de Heineken Music Hall. Ik had al wel wat muziek voorbij horen komen maar heel bekend was ik nog niet met deze band. Zonder enige verwachting stond ik daar tussen het publiek en werd ik daar toch verrast! Damned wat een positieve flow kwam er van deze band, de heerlijke stem van zanger Guy Garvey, het plezier waar deze band mee speelde en de ontzettend lekkere nummers. Het nummer One day like this stak er voor mij met kop en schouders boven uit en nog steeds als ik dit nummer hoor, voel ik de positiviteit van die avond bij mij naar boven komen. Mooi dat muziek dit met je kan doen 🙂

Foto © Rosario López

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: