Het is zover, eindelijk!

Dit verhaal is gepubliceerd in Flair nr. 8 – ik ben 1 van de winnaars van de Flair schrijfwedstrijd met als thema Mijn wildste avontuur :-) Veel leesplezier!

Daar lig ik dan, in complete overgave. Toen ik vanmorgen wakker werd, had ik al zo’n gevoel van dat er iets te gebeuren stond, je kent dat wel: zo’n kriebel in je buik. En nu was het dan zo ver. Ik hoor in de verte een mooie donkere mannenstem, maar wat zegt hij? Een fel licht schijnt in mijn ogen en naast mijn oor hoor ik een lichte snelle ademhaling. Door het felle licht kan ik niet zien wie er naast mij staat. Een zachte warme hand raakt mij voorzichtig aan en streelt mijn gezicht. “Gaat het?” vraagt de mooie donkere mannenstem. Ik raak verward en met een verhit gezicht knik ik ja. “Blijf maar even rustig liggen, ik ben zo terug” zegt de stem. “Mmmmmm” denk ik, “ik ga echt niet weg bij jou!” Ik hoor hem rustig weglopen en in de kamer ernaast wat rommelen. Verwachtingsvol luister ik of ik hem weer hoor teruglopen, dit duurt mij allemaal veel te lang. Stel dat hij niet terugkomt dan lig ik hier. Dan hoor ik zijn vertrouwde voetstappen weer terug lopen naar onze kamer. Mijn geduld is wel op de proef gesteld maar vandaag gaat het eindelijk gebeuren. Mijn mond wordt zachtjes opengedaan en ik voel hoe mijn lippen tintelen. De geur van zijn kruidige aftershave bereikt mijn neus, onzichtbaar snuif ik even. Eindelijk kan ik zijn mooie donkere ogen zien, onderzoekend glijden zij over mijn gezicht en zijn blik stopt bij mijn mond. Wat wil hij, wat denkt hij? Dan verschijnt er een lach op zijn sensuele mond en zegt hij: “dat ziet er prima uit, geen gaatjes, je mag over een half jaar terugkomen”………..

2 Comments on Het is zover, eindelijk!

  1. Sophia Lauren van der Laan // 28 april 2016 at 12:10 // Beantwoorden

    Een leuk begin Sandra keep it coming en gefeliciteerd natuurlijk met de publicatie

  2. Mireille Muls // 25 juli 2018 at 23:14 // Beantwoorden

    Mooi!!!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. De blogger en de blog: meerdansandra.nl - Mama met een blog

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: