Kees rockt met……

De muziekherinnering van Kees Mateijsen:

Wij waren vroeger, dan spreken we over de jaren ’70/’80,  liefhebbers van hardrock zoals Status Quo, AC/DC, Ten Years After, Queen etc.  In ons dorp had je geen disco’s en bars, dus we moesten voor onze muziek het dorp uit. Ik woonde in Waspik, vlakbij Waalwijk en Kaatsheuvel en om te stappen gingen wij naar Geertruidenberg naar de stadskelder. Daar draaide de beste hardrock DJ ooit Bram Beton, een begrip in de regio. Eén keer per jaar was er een concert van Status Quo in de Jaap Edenhal in Amsterdam. Voordat je daar heen kon, moest je eerst in de rij staan bij de VVV om kaarten te bemachtigen.

Op de dag van het concert gingen wij meestal in konvooi van 10-15 auto’s naar Amsterdam en het concert was altijd één groot rockfeest. Wij gingen daar elk jaar naar toe! Ik heb hier hele leuke herinneringen aan en luister nog heel vaak naar deze muziek.

Roll over lay down was de favoriet!

Foto © SQO99

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: