Monique’s Schoonheidssalon – Zaandam

Afgelopen najaar heb ik een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad bij Monique’s Schoonheidssalon in Zaandam. Ik heb hier destijds een review voor een andere site voor gemaakt maar ook op mijn eigen site wilde ik jullie deze mooie salon en en mijn review niet onthouden. Wat ook superleuk is, dat hier een winactie aan is gekoppeld 🙂 Maar lees eerst mijn review!

Monique’s Schoonheidssalon wordt gerund door een voor mij niet onbekende: Monique van Rossenberg. Deze actieve dame heeft het aangedurfd om midden in de crisis haar schoonheidssalon te openen. Ben heel benieuwd hoe haar salon eruit ziet en hoe haar behandeling voor mij uitpakt.

Op een rustige doordeweekse dag begeef ik mij naar het woonhuis van Monique, zij heeft haar salon aan huis en ik word zeer hartelijk ontvangen. Zij loodst mij de trap op naar boven waar zij een kleine maar zeer doeltreffend en vooral sfeervol ingerichte kamer annex salon heeft. De tekst boven het raam spreekt mij onmiddellijk aan: Joy is not in things, it’s in us.

Ik vlei mij op de stoel en een ontspannen muziekje gaat aan. Monique legt mij in het kort uit wat zij allemaal gaat doen. Mmmmm ja dat klopt….. ik ben nog niet “de” vrouw met de snor maar mijn leeftijdsgebonden hormonen laten het dons op mijn bovenlip wat donker verkleuren. Oh en die heule borstelige wenkbrauwen zijn ook zo jaren ’70 ?? Joh, ik zeg: doe er wat aan 🙂

Monique werkt met de Tyro productenlijn. De belangrijkste voordelen waarom zij voor TYRO heeft gekozen zijn: de huidverzorgingslijn bestaat uit natuurzuivere producten, de producten zijn hypoallergeen en worden niet op dieren getest. Leuk om te weten is dat er een speciale TYRO mannenlijn bestaat !

Klinkt allemaal super, zo let’s start!  Als eerste krijg ik een reiniging van het gezicht en decolletédieptereiniging voor het verwijderen van de dode huidcellen. Een liquid cleansing wordt gebruikt voor de reiniging  en een lysing voor de dode huidcellen. Jaaaaaa, ik hoor jullie denken, lysing ? Ik zal het even snel uitleggen: in een lysing staat de werking van enzymen voorop. De eiwitsplitsende enzymen zorgen ervoor dat de hoornlaag verdund wordt. Een lysing is geschikt voor ieder huidtype en met name voor een oudere, verslapte huid, een huid met roodheden en actieve acné. Door de lysing en warme compressen  is inmiddels mijn huid verweekt, waardoor Monique onzuiverheden kan verwijderen.

Au, au, au, ja wie mooi wil zijn moet toch een klein beetje pijn lijden. De warme witte wax wordt aangebracht op mijn bovenlip en wenkbrauw. Deze wax is om de grovere haartjes weg te halen. Het afhalen van de wax voelt ongeveer als een goed vastzittende pleister, dus niet piepen San… de rode wax is om de kleinere en donshaartjes weg te halen.

Met een kaal lipje en goedgestylde wenkbrauwen wordt de behandeling voortgezet. Met een milde massage-olie volgt een meer dan heerlijke gezichts/hals/schouder en decollete-massage. Deze massage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van de afvalstoffen.  Na de massage wordt er een vochtregulerend groene-thee masker aangebracht d.m.v. penseelmassage.  Hierna word ik even ter ruste gelegd…. handdoek over mijn hoofd en intrekken maar…. als finishing touch wordt mijn huid nog ingesmeerd met een vochtregulerende crème. Wat heel fijn is aan al deze producten, dat de geur heel neutraal is.

Helemaal relaxed en vertroeteld wordt de stoel weer omhoog gezet. Om even bij te komen geeft Monique mij een glaasje citroen-water en stukje chocolade om weer even met mijn beide beentjes op de grond te komen.  Wat een superfijne behandeling in een zeer ontspannen ambiance. Voor een ieder die op zoek is naar een knusse en fijne setting is deze schoonheidssalon een absolute aanrader!  Leuk weetje is dat Monique zelf aparte sieraden maakt die ook te koop zijn in haar salon.

http://www.moniquesschoonheidssalon.nl/

Ter gelegenheid van mijn nieuwe website heeft Monique’s Schoonheidssalon uit Zaandam een mooie prijs ter beschikking gesteld. Klik hier om naar de winactie te gaan!

2 Comments on Monique’s Schoonheidssalon – Zaandam

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: