Test Activia Fusion

Ja hoor, ik was 1 van de gelukkige die Activia Fusion mocht testen via het Testpanel! Als een speer kwam de koerier langs (nog 249 adressen to go…) en ik kreeg een doosje met 2 x 4 yoghurtjes.

De yoghurtjes hebben (en ondertussen hadden, want wij hebben ze lekker opgesmikkeld) de smaken Bosbes/Acai en Framboos/Lychee. Het fruit zit onderin het bakje en daarop zit een laag milde, romige yoghurt.

activia2Persoonlijk zou ik nooit dit soort yoghurtjes met zo’n “drapje” onderin kopen, ik vind het er niet zo aantrekkelijk uitzien en ben bang voor vieze harde stukjes. Maar niets was minder waar! Na het omroeren van het fruit door de yoghurt ben ik zeer aangenaam verrast, het is gewoon lekker, sterker nog: ik lik mijn vingers er bij af! Met een tikje minder fruit had het nog iets frisser geweest maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Even kijken op de website van Activia wat hun yoghurt nu zo speciaal maakt:

Activia bevat calcium én levende yoghurtculturen. Calcium draagt bij aan de normale werking van spijsverteringsenzymen. Levende culturen in yoghurt verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren.

Okeeeeeeeee,  klinkt gezond 🙂 Mooie combinatie van lekker en gezond, een aanrader dus!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: