WINACTIE – Monique’s Schoonheidssalon (afgelopen)

Ter gelegenheid van mijn nieuwe website heeft Monique’s Schoonheidssalon uit Zaandam een mooie prijs beschikbaar gesteld, namelijk:

Een gezichtsbehandeling basis ( 1/2 uur)

Deze gezichtsbehandeling start met het reinigen van gezicht en decolleté. Gevolgd door een dieptereiniging voor het verwijderen van de dode huidcellen. Een speciaal op de huid afgestemd masker wordt gecombineerd met een rustgevende en ontspannende gezichtsmassage. Ter afsluiting een eveneens op de huid afgestemd verzorgende crème.

Superleuk natuurlijk 🙂 uiteraard moet je daar wel wat voor doen, doen, doen, doennnnnnnnnnnn…..

Like de facebookpagina van meerdansandra  en deel het bericht met deze winactie.

Like de facebookpagina van Monique’s Schoonheidssalon.

Zet hieronder in reacties voor wie je de behandeling wil winnen, lekker voor jezelf of misschien wel voor iemand anders 🙂 Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres zodat ik met de winnaar contact kan opnemen! Heb je geen facebook zet dit dan in je reactie hieronder.

Deze actie duurt tot zaterdag 30 april 23.59 uur. Ik zal daarna de winnaar persoonlijk mailen en op deze pagina en facebook bekend maken.

joseDeze actie is afgelopen: de winnaar is Kirsten Sudmeijer, gefeliciteerd en veel plezier met deze prijs 🙂

We kregen een lekkere relaxte foto toegestuurd van Jose Sudmeijer, zij is de moeder van winnaar Kirsten. Kirsten heeft haar deze behandeling cadeau gegeven en zo te zien viel dit in goede aard!

 

7 Comments on WINACTIE – Monique’s Schoonheidssalon (afgelopen)

  1. Zou het echt heerlijk vinden zo’n moment voor mezelf. Misschien is er ook een oplossing voor alle putten in mijn gezicht en de wildgroei aan wenkbrauwen. De beschrijving is in elk geval erg aanlokkelijk.

  2. Graag voor mijn dochter Esmée. Ze doet zo ongeloofelijk haar best op school. Elk uurtje dat ze vrij is gebruikt ze voor haar studie.

  3. Resi de Graaf // 15 april 2016 at 19:31 // Beantwoorden

    Na dit te hebben gelezen lijkt het voor mij zelf wel heel fijn zo’n gezichtsbehandeling dus……wie weet ben ik de gelukkige.

  4. Wendy Griesdoorn // 30 april 2016 at 21:48 // Beantwoorden

    Eigenlijk gewoon voor mijzelf.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: