Bijzondere boodschap voor Margo…

Muziekherinnering van Margo Husslage: Het liedje The Young Amadeus werd door het Zaandijks Fanfare Corps op de crematie van mijn vader gespeeld. Nadat mijn vader was overleden en wij thuiskwamen uit het ziekenhuis kwam er een mevrouw van de uitvaart (associatie) langs om de uitvaart te regelen. Mijn vader wilde graag dat het Zaandijks Fanfare Corps speelde, dus was Aris Bakker er om te vragen welke stukken wij hiervoor wilden. Op dat moment belde ik mijn werk en kreeg ik een vakantiekracht aan de lijn en die verbond me door met mijn manager… tijdens het doorverbinden hoorde ik het liedje Stay with me till the morning (The Young Amadeus lijkt hier heel erg op). Het leek net alsof mijn vader dit lied doorgaf om te laten spelen door Zaandijks Fanfare Corps… aldus geschiedde… Daarnaast heb ik dit nummer veel met het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest gespeeld, een mooie dubbele herinnering dus!

Dit is The Young Amadeus uitgevoerd door Newmilns and Galston:

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: