Georgië kruipt onder de huid van Jetske

Muziekherinnering van Jetske de Wit: een van mijn meest bijzondere muziekmomenten is dat ik de eerste keer aankwam in Tbilisi. Er werd toen nog gevlogen via Moskou en dan met een binnenlandse vlucht naar Georgië. Ik was met een groep gastouders, die een zanger in huis hadden gehad in 1989. Dit was destijds geregeld via de Jumelage. Op het moment dat het vliegtuig de landing inzette, hoorden wij Tbiliso, een prachtig lied over de mooie stad Tbilisi.

Elke keer als ik het hoor, krijg ik weer kippenvel. Op bijgaand filmpje de mannen van Khareba & Gogia. Zij zingen het met zijn vieren maar dat zou je niet zeggen als je het hoort, het is net alsof er veel meer mensen zingen. Ook dit jaar komt Kareba & Gogia weer naar Nederland, nu zonder onze Costia, die helaas niet meer onder ons is…

 

2 Comments on Georgië kruipt onder de huid van Jetske

  1. Adrie de Reus // 21 juni 2016 at 09:33 // Beantwoorden

    Kom toevallig hier terecht en lees tot mijn schrik dat Costa niet meer onder ons is. Wanneer is dat gdbeurd en is hij ziek geweest?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: