Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème van Estée Lauder

Voor Harper’s Bazaar mocht ik de Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème van Estée Lauder testen. Een hele mond vol en na wat achtergrondonderzoek blijken al deze namen op elkaar te lijken. Mocht je interesse hebben in dit product, let dan goed op de juiste tenaamstelling 🙂

Dit is de wervingstekst zoals Estée Lauder deze crème presenteert:

Maak kennis met de multitasker van de huidverzorging: Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème van Estée Lauder. Deze crème heeft een vernuftige formule die de 'hoofdschakelaar' van allerlei antiverouderingsprocessen in de huid activeert. Zo worden je cellen gestimuleerd om lijntjes, dofheid, vochttekort, rimpels en verlies van stevigheid aan te pakken. 

De 'plus' bij deze nieuwste telg in de Revitalizing familie staat voor de superfood Moringa die eraan is toegevoegd. 'Met dit exclusieve moringa-extract kunnen we huidveroudering nóg beter bestrijden, de natuurlijke anti-irritanten en antioxidanten in de huid stimuleren om ze te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en vrije radicalen in de cellen neutraliseren,' zegt dr. Nadine Pernodet, Vice President Skin Biology and BioActives Research & Development bij Estée Lauder.

De crème is verpakt inPhotoGrid_1468422143044 een zeer luxe pot met goudkleurige draaideksel. De stevige crème heeft een lichtabrikoos-achtige kleur en ruikt aangenaam, licht geparfumeerd.

De crème is stevig van structuur en makkelijk op de smeren. Door de stevigheid moet je goed smeren. De crème is in eerste instantie duidelijk te zien op de huid maar trekt al snel in en geeft een fijn verzorgd gevoel. Gedurende de dag blijft de huid zacht en soepel.

Om even terug te komeMoringaleafn op dat moringa-extract. Dat intrigeert mij wel… wat is die Moringa-boom nu eigenlijk? Moringa Oleifera wordt ook wel “de wonderboom” of “de elixerboom” genoemd, of “het medicijnkastje van moeder natuur”. Dit omdat alle delen van deze tropische boom kunnen worden gegeten en extreem voedzaam en geneeskrachtig zijn.

Tja, het klinkt super allemaal maar zie ik de afgelopen 3 weken nu mijn gezicht strak trekken, de lijntjes oplossen en mijn vlekjes in rook opgaan? Het antwoord is nee, wat zie of voel ik dan wel? Mijn huid voelt verzorgd en zacht aan, het lijkt wel iets steviger zover dat kan met een huid die richting de 50 loopt 😉 en mijn zeer gevoelige huid reageert goed op de crème, geen allergische reactie!

Kortom ben je op zoek naar een goed verzorgende en voedende crème waarbij je huid niet gelijk begint op te spelen dan zou deze Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème van Estée Lauder een goede optie zijn!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: