Vakantie of horror? deel 1

In het prehistorische tijdperk zonder mobiele telefoons gingen Marco en ik naar 2 griekse eilandjes Skiathos en Skopelos. Het was in de periode dat Ajax tegen AC Milan de finale moest spelen van de Champions League (1995, ik moest het efkes opzoeken), petjes en de Ajax-vlag lagen al klaar 😉  Overdag hadden wij 2 scootertjes gehuurd om het eiland te verkennen. Na een halve dag lekker te hebben rondgetuft, gingen wij weer richting hotel. Halverwege….sputterdesputterdesputter, de scooter van Marco hield er mee op!

Niet voor een kleintje vervaard ging ik verder naar het scooterverhuuradres om te melden dat we panne hadden. Na ongeveer 2 kilometer, ja je gelooft het of niet….., ook mijn scooter sputterdesputterdesputter….. sodemieters, Marco stond ergens verderop te wachten en nu stond ik ook stil en het was nog wel een stukje naar die scooterverhuurder! Oh ja, remember, er waren nog geen mobiele telefoons… Er zat niets anders op dan maar te gaan lopen, met die zware kapotte scooter… gelukkig was het gebied waar wij doorheen reden nogal heuvelachtig en liet ik mij af en toe de heuvel afrijden en joehoeeeeeeeee daar was het scooterverhuuradres. Met handen en voeten en een handjevol gebrekkig Engels heb ik deze eigenwijze Griek richting Marco gestuurd. Deze plaatselijke Griekse scooter-adonis had het idee dat hij zijn zaak niet bij mij kon achterlaten, dat heb ik hem met mijn overduidelijke Hollandse overredingskracht zijn hoofd uit gekletst en hij ging in gezwinde spoed mijn luv ophalen! Eind goed, al goed en toen Ajax diezelfde avond ook nog de Champions League won hebben wij er nog maar eens een extra cocktail opgenomen 🙂

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: