Follow – Gaby Rasters

In 1 avond (okee, ik geef toe en een halve nacht) heb ik dit boek werkelijk ♥ verslonden!

followFOLLOW het leven van Mila in deze roman van Gaby Rasters. Dat leven is niet alleen ingewikkeld, maar ook herkenbaar en verslavend. Dertiger Mila is op zoek naar warmte en liefde. Haar zoektocht speelt zich grotendeels af op het internet, want Mila zit vanwege het werk van haar man in Zuid-Frankrijk. Ze krijgt weer contact met een oude liefde in Nederland en de digitale vonken spatten eraf, tot ze ook in real life een wel erg leuke man ontmoet. Hmm... Extra tof aan FOLLOW is dat Mila en de andere personages te vinden zijn op social media.

Schrijfster Gaby Rasters heeft een boek geschreven die je niet meer weg kunt leggen. Mila, dertiger, verhuisd met man en haar 2 kinderen facebookfollownaar Frankrijk i.v.m. het werk van haar man. Zij verveelt zich stierlijk, haar man is heel erg druk bezig met zijn werk en zij raken elkaar een beetje kwijt zoals dat soms in relaties kan gaan. Mila raakt weer in contact met haar oude jeugdliefde en komt en passant ook in Frankrijk nog een hele leuke man tegen. Hoe deze turbulente periode voor Mila verloopt wordt heel mooi beschreven en het verhaal is doorspekt met berichten van Mila op Facebook en What’s app. Dit maakt het boek afwisselend en heel eigentijds. De hoofdpersonen van dit boek, Mila, Sebastiaan en Chris kun je namelijk op Facebook vinden en ook toevoegen (hoe leuk is dat!) Het einde van het boek kan in 1 woord omschrijven: spectaculair! Tranen met tuiten van mijn kant…..

profielfoto5***** van recensent Sandra Raino

Auteur:  Gaby Rasters – Uitgeverij: Zomer & Keuning – 256 pagina’s – Verschenen: juni 2016 – ISBN: 9789401907927

Dit boek is te verkrijgen via BOL, Bruna, Ako of de lokale boekhandel.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: