Kinderboekenweekfeest van BOL

img_20160923_093043174Nog even en het is weer Kinderboekenweek: 5 t/m 16 oktober. Wat doe je dan als je een mooie gouden uitnodiging krijgt om naar het BOL.com Kinderboekenfeest (28 september 2016) te gaan? Juist, dan ga je op zoek naar kind dat gek van is van lezen en natuurlijk van boeken! Mijn pubers behoren niet helemaal meer tot de doelgroep (qua leeftijd, gelukkig niet qua lezen!) dus ik moest even mijn horizon verbreden…… en ik heb haar gevonden hoor: voor MeerdanSandra ging de 9-jarige Lissy Simonides samen met haar vader en James Hond (dat kon nog net voordat hij weeeeeer op vakantie vertrok) naar BOL.com toe! Wie kan het beste vertellen hoe zij deze middag heeft ervaren? Lissy zelf natuurlijk 🙂

9Ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Als je gaat vragen wat ik er van vond. Ik vond het GE-WEL-DIG, zo geweldig dat ik zelfs atletiek er voor oversloeg! Wat en waarom? Dat zal ik je nu vertellen. Ik ging met papa woensdagmiddag met de auto naar Utrecht naar de Kinderboekenfeest van Bol.com. Je kon er allemaal boeken kopen, ruilen, stempels verdienen en workshops doen. De Harry Potter workshop vond ik het allerleukst omdat het mijn favoriete boeken zijn, ik ben dol op Hermelien en heb er al twee spreekbeurten over gehouden. Dus ja ik ben Harry Potter fan. We mochten een eigen toverdrank maken en een toverstok.

jamesIk ben met Geronimo Stilton op de foto geweest en heb een boek van Thea Stilton gekregen van papa hij heet “De heks van eb en vloed”. Ik heb ook een workshop striptekenen gevolgd en dat was zo goed gelukt dat zelfs de schrijfster Willeke Brouwer het erg mooi vond en mij zei dat ik mee moest doen met de wedstrijd striptekenen want daarbij kon je een boek winnen.

Je vraagt je vast af waarom ik stempels moest verdienen hè? Nou, want dan kon je een leuke goodiebag krijgen aan het einde. Daar zaten allemaal leuke kleine cadeautjes in. Oh ja, James de hond was ook mee de hele middag. Die was de mascotte van de middag, hij heeft alles mee beleefd. Ik had wel langer willen blijven maar ik wilde ook graag terug naar mama en anders werd het te laat. Hopelijk kan ik volgend jaar weer!

Groetjes Lissy

Superleuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad Lissy en wat goed dat je zelf dit verslag hebt gemaakt! BOL.com bedankt voor de gastvrijheid en de enorme leuke middag, zoals jullie kunnen lezen heeft Lissy genoten ♥ liefs Sandra

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: