Stringetjes en push-upjes?

Blog van Sandra: Een bekende lingeriewinkel, bij ons in de familie bekend onder de naam Hunkie, heeft weer een BN’er gestrikt voor haar reclamecampagne. Nadat Sylvie Meis eerst 90% van de Nederlandse vrouwen een minderwaardigheidscomplex heeft bezorgd met haar afgetrainde lijf hebben zij nu Doutzen Kroes ronddartelen in hun stringetjes en push-upjes…. Kom op Hunkie, dit zijn toch geen representatieve dames voor de gemiddelde Nederlandse vrouw? Van dit voormalige Victoria Secret model krijg ik echt geen neiging om meer lingerie te gaan kopen, integendeel… commercieel gezien dus niet zo handig…. want naast al dat kant verkoopt Hunkie natuurlijk ook corrigerende slips, oma-ondergoed, voedings-bh’s, dikke wollen pantoffels en blommetjesnachthemden en nee daar heb ik Sylvie en Doutzen nog niet mee in de reclamefolder zien pronken 🙂 Terwijl Doutzen er toch wel heel erg mee te koop loopt dat zij borstvoeding gaf, zij kikte er nogal op om continue foto’s van haar premmen in the air (lees: social media) te gooien tijdens deze sessies, maar dat even terzijde…

Jaloers, ja hoor, ik, groot, rood en “streus”, ik geef het toe…. een beetje…. maar al train ik mij een slag in de rondte, eet ik elke dag alleen maar chiazaad en 3 worteltjes, ik blijf 1,83 en ik hou maat 43 van schoen…. dus helaas: ik benader nooit die 1, 45 m. van Sylvie en dat genenpakketje van Doutzen is zeker een utopie 😉

Waar ik mij ook over verbaas (ach, ik ben nu toch bezig…) is dat Sylvie miljonair nummero zoveel aan de haak heeft geslagen. Ik kom die gasten niet tegen in mijn dagelijks leven, hooguit de man van de leesmap met een half sjekkie in de hoek van zijn mond, de groenteman bij Appie die bij mij nog niet eens tot borsthoogte komt en een vage schrijver die zijn bankrekening waarschijnlijk net zo leeg is als de mijne….. maar ze zoekt ze natuurlijk niet uit voor het geld…nee tuurlijk niet schatje, geloof je het zelf…. waarom niet de vuilnisman omdat hij zo’n lekker wasbordje heeft? Of die cameraman met die lieve ogen?

Uiteraard is mijn mening gebaseerd op allerlei aannames en vage artikelen uit de bladen van het “Gooische Matras”; maar of deze dames met hun goddelijke lijf en goedgevulde bankrekeningen nu heel veel blijer zijn dan ik waag ik toch te betwijfelen… misschien moet ik dat maar eens met ze bespreken, tijdens een gezellige wijnsessie in de kroeg…. of een groene theesessie bij de sportschool… weet je….laat maar 😉

Liefs ♥ Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: