Panic! at the Disco – HMH – 14-11-2016

Muziekherinnering van Marco Raino: dat kleine meisjes groot worden, dat wist ik al. Het leuke hiervan is dat Chiara (2001) het net als haar vader en moeder leuk vindt om naar muziek te luisteren. Wij zijn er dit voorjaar achter gekomen dat zij nu ook graag bands live wil zien spelen. Zij was dan ook zeer verontwaardigd dat haar ouders naar een concert van Muse gingen zonder haar mee te vragen 🙂

Zo kwam het dus dat ik met Chiara op weg ging naar de Heineken Music Hall om Panic! at the Disco live te gaan zien. Ik ging er eigenlijk zonder verwachtingen heen, de zanger heeft de reputatie nogal wispelturig te zijn tijdens zijn live-optredens. Maar wat een geweldige show hebben wij gezien!

De zanger Brendon Urie was zeer goed bij stem en de band had er zin in. De energie spatte ervan af, zowel op het podium als in de zaal. Alles werd woord voor woord meegezongen (ook door Chiara!) en alle bekende nummers werden gespeeld. Een van de hoogtepunten was een cover van Bohemian Rapsody (door de zanger aangekondigd als het nummer wat hij zelf graag geschreven had). Na ruim anderhalf uur spelen was het afgelopen en konden wij voldaan weer naar huis.

Foto © Drew de F Fawkes

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: