Kattenliefhebbers opgelet!

Ja echt, ik vinden honden ook heel erg lief…….maarrrr…..aan katten heb ik mijn hart verpand! Herken jij dit lijstje als kattenliefhebber of ben ik er nog 1 vergeten?

 1. Aandacht, aandacht, ik vraag geen aandacht…. Ik claim gewoon aandacht en anders…….
 2. Hoeveel keer kan een kat voor een deur of een schuifpui zitten per dag? Heel vaak geloof mij en dan nuffig voorbij lopen als je die deur open doet…
 3. Oooooh die Puss-in-boots blik, smeltttttttttt, moet jij eens zien hoe snel jij je kat eten geeft….
 4. Je gaat zitten in die niet zo heul comfortabele stoel want je poezenkind ligt zo lief te slapen op het midden van de bank.
 5. Je wilt een stap verder in je relatie… en dan zegt hij/zij: “Ik eruit of de kat eruit. Daaaaaaag schat, vergeet je je schoenen niet?”
 6. Net zo lang testen met verschillende soorten voer totdat jouw queen/king cat haar/zijn verrukkulukste hapje heeft gevonden.
 7. Na een vakantie met 5-sterren-verzorging van de buurvrouw keurt meneer/mevrouw je de eerste maand geen blik waardig meer.
 8. Jij je kat de hemel inprijst als hij/zij met een gevangen koolmees of een aan flarden gescheurd doddig veldmuisje thuis komt. Wat goeddddddddd (je stem gaat 2 octaven hoger) dat jij die voor het vrouwtje gevangen hebt….. (damned hoe krijg ik het kadaver in de kliko zonder de gevoelens van poes te krenken?)
 9. Het contact met de vrienden die niet zo gek zijn van katten net iets minder frequent wordt nadat zij poeslief met een flinke zet van de bank hadden gejaagd bij de vorige visite 😉
 10. Jij blij bent als poes ook heel blij en tevreden met een grote smile op de bank ligt te snorren.

Liefs Sandra ♥ kat7

 

8 Comments on Kattenliefhebbers opgelet!

 1. Het is o zo waar, katten hebben personen , honden een baas .
  Groetjes kattenliefhebster tineke

 2. Sorry personeel.

 3. Klopt helemaal, maar vergeet niet dat je graag ’s morgens de krant wilt lezen aan tafel en de kat gaat precies liggen op het stuk wat jij wilt lezen 🙂 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: