Ben ik gewoon “drollig” of….

Blog van Jetske: Kennen jullie dat, dat je voor de kast staat en geen idee hebben wat je moet? Nou dat heb ik al jaren, wat zeg ik: “ik ben nooit anders geweest”. Mijn kinderen verhikken noch verschrikken van mijn kreet: “ik ben mijn sleutels kwijt…”. Ja hoor, wacht maar even en daaaaar zijn ze weer, uit mijn “grabbeltas” opgediept of in een zak waar ze anders noooooooooit in zitten. Mijn portemonnee kan gewoon overal zijn. Alhoewel ik nu een hele grote heb, bijna niet te missen, maar als er een collecte aan de deur komt moet ik echt zoeken: onder een krant, in de bekende tas, in de keukenla (hoe komt hij daar nou, daar doe ik hem nooit), tussen de rommel op de keukentafel… hij kan gewoon overal liggen.

Als ik boodschappen heb gedaan en ik heb opgeruimd…..niet alles, er staan altijd nog een paar dingen………en ik zoek mijn tas moet je niet raar staan te kijken dat hij nog gewoon beneden in het fietsmandje zit, met portemonnee en telefoon… wel in de schuur dat dan weer wel…

Mijn mobiele telefoon… ook zo’n dingetje 🙂 Het is best handig tegenwoordig met je vaste telefoon de andere bellen… hoor je goed waar hij is en soms vlakbij! Dan moet hij niet in de Wereldwinkel liggen (waar ik soms werk) dat is niet handig, net als mijn sjaal of mijn vest……..

Wachtwoorden voor de computer, dat is helemaal een drama! Eerst vertikte ik het om ze op te schrijven, ik had steeds dezelfde. Dat werd natuurlijk afgeraden dus toch maar een lijstje gemaakt. Heb ik toch dat lijstje per ongeluk verscheurd met wat oude brieven, weer uit de vuilnis gevist. Nu moet ik eerst mijn gescheurde papier bij elkaar puzzelen voor ik een wachtwoord weet, met stip komma uitroepteken weet ik veeeeel gek word ik daar van 😉

Van de week het halve huis omgekeerd … sok kwijt, ja hoor in de punt van mijn pantoffel, vond ‘m wel wat krap…

Zo kan ik nog wel even doorgaan en het zal waarschijnlijk niet anders worden. Ik had deze week een item over de Heilige Antonius op mijn WEET JE NOG VROEGER-site, zou acuut zo’n beeld aan moeten schaffen. Daar kun je aan vragen: “Heilige Antonius, beste vrind, maak dat ik mijn …. weer vind”. Ik heb het idee dat bij zo’n ongelovige Thomas als ik dat weinig zal helpen, dus ik zoek zelf maar vrolijk verder! Gelukkig kom ik mijn afspraken allemaal nog na en verkopen ze mij ook echt geen knollen voor citroenen…dus het zal allemaal nog wel meevallen 🙂

Tot volgende maand Jetske

2 Comments on Ben ik gewoon “drollig” of….

  1. Kees Mateijsen // 9 januari 2017 at 18:29 // Beantwoorden

    Heel herkenbaar wel heel leuk.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: