Den Haag, toon je ballen!

Blog van Sandra: Elke ochtend hou ik mijn hart vast als ik de nieuwsapp open…. Wat heeft die enge Trump nu weer gedaan of bedacht…. Gisteren heeft hij de minister van Justitie ontslagen, omdat zij haar departement opdracht had gegeven het inreisverbod niet voor de rechter te verdedigen. Dat zinde Mr. President niet dus hoppetee eruit met die minister. Naar mijn mening, en ik ben maar een gewone ziel met nul politieke achtergrond maar wel met een stel aardig werkende hersens, riekt dit toch naar dictatuur….

Eergisteren heb ik een petitie getekend tegen Trump, ik heb geen enkele illusie dat dit enige zin heeft maar wat kunnen wij hier in “petit” Nederland doen? Mr. Trump lacht zichzelf een bult, heeft volgens mij niet eens weet van deze petitie, verzint nog meer enge maatregelen en grijpt Melania nog een keer in haar pussy and that’s it!

Dichterbij en nog enger is dat er in Nederland een soort van kloon rondwandelt en geloof mij, die heeft ook weinig goeds in de zin. Want lieve lieve medelanders hebben jullie nu werkelijk het idee dat als Wilders aan de macht komt het opeens een soort van El Dorado gaat worden in Nederland? Keep dreaming…. het is een hoop geschreeuw en vooral heel weinig wol! Ik zal niet zeggen dat de andere politieke partijen ons vertrouwen altijd verdienen maar die hebben in ieder geval nog een 1 waardevol punt dat zij respecteren en dat is de grondwet. Dit punt is de PVV naar mijn mening volkomen vreemd, sterker nog die wordt al jaren met voeten getreden door continue te wijzen naar en te generaliseren van bevolkingsgroepen.

Wat ik niet begrijp, en ik hoop dat mijn blog ergens doordringt op het Haagse binnenhof, dat onze politieke partijen niet 1 blok gaan vormen tegen de PVV.  Nu lopen ze alleen maar te kibbelen en elkaar de schuld te geven over van alles en nog wat en straks gaat er als lachende 3e rat de PVV er met de winst vandoor en vult deze ons land vol met ellende en haat. En al die kopstukken van de grote partijen maar roepen….”we snappen er niets van….”…. Nou ik wel hoor, kom op Rutte, Asscher, Buma, Pechtold, Roemer en al die 30 andere splinterpartijtjes…. (waarom zoveel partijen…?) recht je rug, toon je ballen en laat mij als kiezer niet in de steek! Ik verwacht op dit moment maar 1 ding van jullie, laat die PVV niet winnen!

Liefs Sandra

2 Comments on Den Haag, toon je ballen!

  1. Lieve Sandra,
    Ik heb je verhaal (blog) gelezen. Wat een verhaal zeg. Ik kan mijzelf daarin wel vinden. Ik hoop dat je vannacht wel geslapen hebt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: