Ik wens jou…

Uiteraard wens ik jou het allerbeste voor 2017, heel veel geluk, ontiegelijk goede gezondheid en zelfs rijkdom (financieel en geestelijke!)!

De realiteit leert ons dat ondanks deze mooie en lieve wensen wij elk jaar ook te maken krijgen met tegenslagen. Dat is niet iets wat wij kunnen vermijden, dat is het rad van het leven. Mensen worden ziek, raken hun baan kwijt, krijgen te maken met overlijden in hun omgeving. Of vaak nog erger: hun geliefden worden getroffen door dit lot.

Mocht je in deze situatie raken dan wens ik je heel veel lieve mensen toe in je omgeving, die met je huilen, met je lachen en je vooral steunen zodat jij het hoofd kunt bieden aan deze tegenslag!

Daarnaast hoop ik dat onze wereld weer een beetje tot zinnen komt, dat wij gaan inzien dat je met populisme en haat helemaal niets bereikt dan alleen maar angst zaaien….. en dat wij het met zijn allen SAMEN moeten rooien op deze wereld. Deze eenheid bereik je niet door te wijzen naar bepaalde bevolkingsgroepen of door jezelf beter te voelen dan een ander…

Zomaar wat wijze woorden, die aan het begin van dit mooie jaar bij mij omhoog borrelen… na zelf jarenlang in de rollercoaster van het leven te hebben rondgedobberd…. de grootste les die ik destijds heb geleerd: wees blij met wat je hebt in plaats van je wat je nog wil… wij zijn veel en veel rijker dan wij denken…

Heel veel liefs Sandra ♥

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: