Meer over… Reisgoesting.be

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Vandaag bijt Lot, een reisblogger, het spits af van deze nieuwe rubriek! Zij gaat wat meer over zichzelf vertellen. Leuk om eens naar haar site toe te gaan 🙂

Wie ben jij?

Ik ben Lot, een Belgische, 30-something reisblogger. Het liefst reis ik de wereld rond zonder vaste plannen, maar thuis bestaat mijn wereld uit een huisje, een kat en Manlief.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

De blog reisgoesting.be gaat over eigenzinnig reizen: ik probeer mensen goesting te doen krijgen van het gebaande pad te stappen, om te reizen op hun eigen manier. Ga voor het avontuur en leer nieuwe dingen.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Goesting is een heel typisch Vlaams woord, wat ‘zin hebben in’ betekent. Goesting om te reizen, reisgoesting, was dus snel gekozen.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Dit vind ik een leuk artikel omdat het cheeky is. Ik moet zowat de enige dertiger zijn die nog nooit geskied had: http://www.reisgoesting.be/verhalen/ik-en-mijn-skileraar/

Wat is het leukste aan bloggen?

Reizen en schrijven: mijn twee favoriete dingen om te doen. En ik vind het zalig om de meest eigenaardige dingen te leren. Zo leerde ik glasblazen, at ik honing recht uit de raat en kreeg ik een rijles in een tank.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Mails die niet beantwoord worden. Grrr.

Als je niet blogt dan?

Slaap ik.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Elke nieuwe ervaring is de moeite waard, al kijk ik in het bijzonder uit naar een bezoek aan IJsland komende april.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

It’s equally sad and soothing to come home after travelling and realizing nothing has changed but you. (en da’s een quote die ik heb geschreven).

De site van Lot is ook te vinden op de volgende kanalen: TwitterPinterest Facebook Instagram

Sandra: Dank je wel Lot voor je openhartigheid. Ik zie uit naar je blog over IJsland, dat land staat hoog op mijn verlanglijstje!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: