Boer zoekt vrouw – dagdates

Blog van Sandra: vijf boeren elk met 5 kirrende vrouwen die op dagdate gaan…. het is wederom voer voor een blog 🙂 Om te beginnen met harkie Markie, deze zeer aantrekkelijke boer loopt als een verdwaald kind tussen zijn 5 bereisde dames en heeft volgens mij geen idee wat hij er mee moet. Terwijl zijn dames doelgericht en als echte vergevorderde padvinders een bamboe-bouwwerk in elkaar flansen, staat harkie Markie toe te kijken en vooral te luisteren naar het geluid (lees: kabaal) wat zij met elkaar voort brengen. Volgens mij heeft die jongen spijt als haren op zijn hoofd dat hij überhaupt mee doet aan Boer zoekt vrouw…. maar ik heb goede hoop dat als het muntje straks valt bij deze bevallige viskweker hij wel eens kan gaan voor een langdurige relatie…. of dit olifantjesredder Annekim gaat worden, waag ik te betwijfelen… zij heeft nu al aangegeven dat haar werk op nummero uno staat…. Tja, harkie Markie wil natuurlijk wel beter worden van dit BZV-avontuur en niet op plan 36 komen te staan….

Boer Olke from Texas with roots in Fryslan… terug op de schaats met zijn 5 hunkerende kippetjes… het blijft een emotioneel gebeuren daar in Ljouwert. Tussen de boerenkool met worst worden zielenroerselen gedeeld en her en der wederom een traantje weggepinkt…. Zijn 5 vrouwen vinden het geweldig dat hij zich zo kwetsbaar opstelt…. tja, nu nog wel…. maar als ze ergens in the middle of nowhere zitten dan willen ze toch een stoere vent en niet eentje die continue loopt te janken, toch? Toen ûs heit ook nog op de proppen kwam en zijn eisenpakketje op tafel gooide, werd al snel duidelijk…. Olke heeft nog niet zo heel veel in te brengen daar in Texas, ûs heit heeft de teugels nog stevig in handen!

Boer David met zijn twinkeloogjes is echt een gezellige peer alhoewel de eerste haarscheuren zich al in zijn damesvoorraad openbaarde. Zij variëren in de leeftijd van 19 tot 32 jaar en de dame van 32 voelde zich opeens wat bejaard tussen al dat jonge grut. Vooral toen de kinderwens op tafel kwam hoorde je bij haar toch wel wat eierstokken rammelen terwijl de tieners alleen maar glazig naar boer David konden kijken… de vraag is dus gaat David voor seks for fun of seks met een doel?

Ahhhhhhhh boer Riks, hij doet zich echt niet beter voor dan hij is en dat valt in hem te prijzen. Het is natuurlijk een inkoppertje voor een boer als Riks als zijn vijf vrouwen een worst aan het vullen zijn om de opmerking te plaatsen: “dat trekken dat ligt je niet helemaal”… en dan die verschrikte koppies te zien van zijn vrouwen hihi , beetje afharden dames… hij mag dan trouw kerkganger zijn maar aan zijn libido zal waarschijnlijk niets mankeren. Gelukkig heeft hij heliumballonetje Catharina met haar opgeblazen haar afgevoerd, daar hoefde zelfs Lucky TV niks aan te doen zo’n bijzonder apart stemmetje had deze dame. Ik gok trouwens op roodharige Marit, de vonken springen van het scherm als Riks en zij elkaar aankijken, wat zetten we er op in, een zelfgemaakte worst?

Als laatste onze schone maagd Herman, geweldig om te zien hoe hij door al die aandacht van zijn vrouwelijke schoon zelfvertrouwen begint te ontwikkelen en als er dan ook nog een paard aan te pas komt dan is deze Franse boer helemaal in zijn nopjes! Gelukkig heeft hij het licht gezien en heeft het model Anne de laan uitgestuurd, my god daar kwam het licht werkelijk doorheen zo mager was dat meiske en ze herkauwde met haar mond open, tja er zijn grenzen hoor zelfs bij boer Herman!

Volgende week gaan de dames naar de boeren in het buitenland en dan komt de ware aard van de boeren naar boven gedobberd. Eens kieken of ze hem dan nog zo leuk vinden, ik ben benieuwd!

Liefs Sandra

Kijk hier voor nog meer Boer zoekt Vrouw-blogs op MeerdanSandra!

2 Comments on Boer zoekt vrouw – dagdates

  1. Hi San, leuke analyse !! Inderdaad, op naar de logeerweek, ben benieuwd hoe het de dames bevalt daar in den vreemde !! ’t Is allemaal weer leuk in beeld gebracht, zin in a.s. zondag.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: