Guilty pleasure: Boer zoekt vrouw!

Blog van Sandra: Wanhopig, anders kan ik de gezichtsuitdrukking niet omschrijven van boer Marc uit Zambia. Mijn god….. meer dan 800 dames die wel een rondje met hem willen zwemmen in zijn Tilapia-vijver daar in Afrika. Probeer uit al die 800 dames maar eens die ware “Jacoba” te vinden… gelijk werd ook duidelijk waarom hij zichzelf als een beetje zwaarmoedig had omgeschreven. Boven zijn meer dan aantrekkelijke hoofdje hing ongeveer 80% van de uitzending kleine tropische donderwolkjes die gelukkig door de onverstoorbare Yvonne werden weggeblazen met een overtreffende trap van optimisme, beter bekend onder de noemer: schop onder de kont 😉 Die had deze boer echt even nodig had om 10 bereisde dames uit deze school te kiezen.

Ik ben niet zo’n heel fervente televisiekijker maar Boer zoekt vrouw is toch echt mijn guilty pleasure! En met mij ongeveer van half Nederland, jaaaaa geef het maar toe: jij ook! Waar komen anders die miljoenen kijkers vandaan? Ik vind het heerlijk om te kijken naar die 5 totaal verschillende boeren die in alle uithoeken van de wereld wonen en nu de liefde proberen te vinden!

Boer Olke heeft echt mijn hart gestolen, zit die lieverd uit Texas daar met zijn 2 zussen. Zij hebben alles van tevoren doorgesproken, geen kleine kinderen, bepaalde leeftijd en dan meldt er zich een mooie vrouw met 2 jonge kinderen…. pats boem….. die kwam binnen, zelfs tranen erbij…. tja…. de liefde kun je niet sturen, dat overkomt je…… ik ben heel benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen!

Boer David die zijn hele boerenavontuur nog op moeten zetten in Roemenië, wat een uitdaging! Het is wel een mannetje, wat vooral duidelijk werd: hij houdt helemaal niet van paarden! Het lijkt mij zo’n afknapper als ze een stukje uit jouw brief voorlezen en dat je daarna helemaal wordt afgekeurd door zo’n boer en zijn vriend. Uiteraard weet niemand dat jij die brief hebt geschreven (toch?) maar ik weet zeker dat je zelf wel dat stukje tekst zal herkennen… zo’n virtueel door-de-grond-zak-momentje…

De kerkelijke boer Riks, een gezellige pretletter die duidelijk laat merken waar een boer een boer in kan zijn 😉 maar goed dat Yvonne er tussendoor wandelt en af en toe haar stem laat horen want als fanatieke kerkganger lijkt het mij ook meer dan logisch dat hij een kerkelijke dame kiest. “Zukke dingen” botsen anders toch, isn’t it?

Ach, als laatste de benjamin van de groep……. Boer Herman, de Franse maagd van het stel, volgens mij heeft hij zelfs nog nooit een vrouw diep in de ogen gekeken, laat staan gekust of andere vleselijke genoegens 🙂 het risico wat hij nu loopt dat er ook allemaal van die, laat ik het maar een beetje bot zeggen, sneue typjes hebben geschreven. Ik kan niet wachten tot volgende week, ik voel 10 speeddates bij hem aankomen die vol zitten met van die heerlijke stiltes………

De aankomende zondagavonden ben ik dus niet bereikbaar, ik zit heerlijk ondergedompeld in het liefdesleven van deze 5 boeren want daar kan geen roman tegenop 😉

Liefs Sandra

6 Comments on Guilty pleasure: Boer zoekt vrouw!

  1. Ik ben niet één van die miljoenen kijkers maar als ik jouw blog zo lees dan word ik toch wel nieuwsgierig. Geloof dat ik ergens tussen mijn drukke agenda deze week door toch even terug ga proberen te kijken. Daarna zie ik wel of ik ook mij elke zondagavond voor de tv installeer voor een dosis boerenliefde. 😉

  2. Hoi Sandra, ook ik ben nu wel nieuwsgierig geworden, zondag toch ook maar even kijken.

  3. Hi San, leuk stukje over BZV!! Ja, ik ben ook groot fan van dit programma, heb ze allemaal gezien. Heerlijk een uur smullen van de leuke fragmenten, top!! Heb er weer zin in

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: