Jett Rebel in Ahoy – 4-2-17

Muziekherinnering van Marco Raino: “Schat, ik heb wat gewonnen”, nu hoor ik dit vaker maar nu ging het om concertkaartjes voor Jett Rebel in Ahoy. Ik vond zijn muziek altijd al leuk, dus ik hoefde niet lang na te denken of ik daar heen wilde en Chiara wilde ook graag mee. Zo zaten wij afgelopen zaterdag in Ahoy. Dit is zeker niet mijn favoriete concertzaal, het blijft een galmbak 😉

Wat ook opviel, dat het niet uitverkocht was. Maar dat was aan het optreden van Jett Rebel niet te merken. Hij heeft de naam nogal eigengereid te zijn en de opbouw van zijn set was dat ook. Hij begon met zijn meest recente plaat en werkte zo terug naar zijn oude werk (omgekeerde chronologische volgorde) en per c.d. gespeeld blok ook een bijpassende outfit. Vol vuur speelde hij het ene na het andere nummer, het plezier spatte er vanaf. Niet alleen bij Jett Rebel maar ook bij de band, die per deel van het concert van samenstelling wisselde. Op een gegeven moment speelden er zelfs 3 drummers mee. Kortom wij zijn 3,5 uur goed vermaakt!

Foto © Oscar Anjewierden

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: