Smullen met Saense Balle

Heb jij er ook altijd zo’n moeite mee om weer eens wat verrassends en vooral lekkers te serveren op je verjaardag of een feestje? Probleem opgelost! Een basketbal-maat van Marco (jaja, dat doet hij nog steeds!) is een overheerlijk bedrijfje gestart: Saense Balle!

Afgelopen september is Patrick de Vries naast zijn huidige werk bij een cateraar Saense Balle opgestart en heeft in deze periode zelfs de bronzen gehaktbal in de gehaktbal-verkiezing van de Telegraaf gewonnen met zijn Zaanse Mosterdbal! En wat zeggen ze dan in Zaanstad? Kijk, dat benne de berichte 😉

Bij de Saense Balle kun je overheerlijke partyballetjes in vele verschillende smaken bestellen, denk aan:

 • Saense partyballen met Zaanse mosterd erin verwerkt
 • Albondigas partyballen met chorizo
 • Italiaanse partyballen
 • Kip-pesto-abrikoos partyballen
 • Zaanse sambal partyballen
 • Indische partyballen
 • Kofte partyballen
 • Thaise lams partyballen
 • Champignon partyballen
 • Saense on fire party ballen met Madame Jeanette peper (hot!)
 • Marokkaanse partyballen
 • Saté partyballen.

De balletjes worden per 12 stuks vacuüm verpakt geleverd met gietijzeren braadpan. Mocht je meerdere smaken bestellen dan krijg je er zelfs een elektrische partypan bij! (kijk even op de site voor de juiste voorwaarden). In de braadpan verwarm je water met de vacuüm verpakte balletjes en die verschillende soorten balletjes mik je daarna in de voorverwarmde partypan. Appeltje eitje!

Uiteraard heb ik ook een Saense Bal geprobeerd, Marco was begin februari jarig en toen heb ik de Saense bal in stukjes geserveerd (ja, inderdaad die met die Zaanse mosterd erin). Heel vervelend, ik heb zelf maar 1 stukje geprobeerd want ze waren op voordat ik er erg in had….

Naast de partyballen biedt Saense Balle ook gehaktballen aan in 2 varianten nl. met mosterd of met Zaanse sambal. Je kunt deze natuurlijk thuis gebruiken maar Saense Balle richt zich met dit product ook op sportkantines. Er is zelfs een starterspakket incl. verkoopmeubel!

Je kunt deze Saense Balle kopen via de website www.saenseballe.nl, de Saense Mosterdbal en Zaanse Sambalbal zijn ook elke vrijdag en zaterdag vers te verkrijgen bij Le Cockelon, Zuideinde 38 te Koog aan de Zaan (andere dagen in de diepvries) en wij hebben de primeur: het broodje bal wat de nieuwe koffiezaak van Zuivere Koffie op NS station Zaandijk Zaanse Schans gaat verkopen is de Saense Mosterdgehaktbal van Saense Balle!

Kortom een zaak met balle en daar houden wij van!

Liefs Sandra

Saense Balle is ook te volgen via facebook, regelmatig zijn daar leuke acties en nieuwtjes op te vinden!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: