Boer zoekt Vrouw & de huilende vrouwen

Blog van Sandra: Wat bezielt toch die vrouwen, om je aan te melden voor een leuke lach of een lekker lijf en dan af te reizen naar een boerderij in the middle of nowhere ergens aan de andere kant van de wereld… om huis en haard te verlaten, alles achter je te laten, familie, vrienden, je werk…. en in sommige gevallen zelfs je kinderen hiermee te belasten! Volgens boer Riks is dat niet voor iedereen weggelegd en ik denk dat de brave borst hier helemaal gelijk in heeft! De liefde moet nu toch ondertussen wel een beetje gaan borrelen om dit soort ingrijpende beslissingen te nemen en dat borrelen dat wilde nog niet erg lukken bij Claudia. Samen met de hond heeft zij haar gevoelens of liever gezegd haar gebrek aan gevoelens onder de loep genomen en huilend de stekker uit haar Riks-avontuur getrokken. Tja en dan korten ze zo in volgens Riks….met andere woorden de groep dunt lekker uit zo 😉

Boer Olke luistert goed naar ûs heit en iets minder naar mama Wiepie en knikkert vegetarische Harriet de deur uit. In eerste instantie leek zij zo’n goed match maar ik denk dat deze onafhankelijke dame net een brug te ver is voor Olke. Sandra en Alberdien lopen nog hunkerend in Texas rond en na de relatietips van Yvonne (ga flirten man!) voel ik wat hete nachten aankomen…. het begin is er in ieder geval, Olke heeft samen met zijn 2 vrouwen geproost op de exit van Harriet….en bedankt….

Boer David, de slijmjurk, hij vindt alle vrouwen even leuk zegt hij elke keer…. tuurlijk joh….  Strooi maar lekker zand in de ogen van je dames…. Helaas hebben deze 3 dames tot op het keuzemoment nog ijdele hoop dat ze gewoon mogen blijven bij David en komt de keuze om Jorien naar huis te sturen als de welbekende donderslag bij heldere hemel… die zag zij en ook wij echt niet aankomen! Respect voor Jorien die als heel snel de hele situatie kon beredeneren en met opgeheven hoofdje richting Nederland vertrok…. Bijzonder interessant om de reactie van de andere 2 dames te zien, ze mogen natuurlijk niet gaan juichen maar van binnen zie je ze een rondedansje doen en gillen: en dat is eeeeeeeeeeeeeeennnnnn!

Oh ja Zambia…. Ik krijg echt mepneigingen van boer Mark…. zo’n saaie sok in zo’n mooie man verstopt…. En hij blijft maar hinniken/lachen en over zijn kin wrijven….en dan hoeft hij ook nog niets eens te kiezen want ook Irene besluit om haar boer te verlaten. Haar hart is al eens een keer gebroken en al zie ik boer Mark deze nog niet stelen…. zij kiest eieren voor haar geld…. Boer Mark opgelucht en ze krijgt een dikke knuffel. De vraag is: is hij blij dat ze weg gaat of vindt hij het jammer….. waarschijnlijk weet Mark hier zelf ook nog geen antwoord op!

Het kriebelt bij boer Herman op plekken waar het normaal gesproken nooit kriebelt… er zijn hartjespantoffels, taarten, onderonsjes met aanstaande schoonmoeders, zakjes en natuurlijk boerenkool. Maar heeft deze steeds meer zelfbewuste boer het over gevoelens? Nee, Gollem en haar tweelingzus keuvelen lekker in de rondte maar per saldo gaat het helemaal nergens over… dat wordt straks ook een hele spannende relatie…. ik vermoed met het licht uit…

Na dit tranendal zijn de dames lekker “opgeruimd” en gaan we door richting 2e kiesmoment!

Liefs Sandra

4 Comments on Boer zoekt Vrouw & de huilende vrouwen

  1. Saai seizoen he….maar fantastisch verwoord

  2. Ik heb het gisteren vanwege een etentje BZV niet gezien, maar ga vanavond even terugkijken en ik krijg van die Zambia boer geen mep- maar braakneigingen. Overigens vind ik wel zijn visfarm enig. De Franse boer heeft mijn hart gestolen, wat een gebakken ei. Leuk kennis te maken deez middag Sandra.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: