Boer zoekt Vrouw – de messen zijn geslepen…

Blog van Sandra: Bij elke boer zijn nu nog 2 vrouwen over en de stemming wordt… hoe zal ik zeggen… wat meer gespannen… hier en daar beginnen de hormonen aardig op te spelen en een enkele boer wordt zelfs een soort van “besprongen”… kijk en daar houden wij van!

Bij boer David begint zelfs de zon te schijnen en dat nodigt uit tot een vuur, een groot vuur om lekker knus aan te zitten, marshmallows op te braden en natuurlijk tot diepere gedachten te komen. Kansloze missie natuurlijk met al dat natte hout, het lijkt wel alsof er een nieuwe paus is gekozen zoveel rook kwam er van dat stapeltje af! Boer David heeft beide dames even apart genomen en na die gesprekjes weet hij het volgens mij niet meer… wordt het Mara die op zijn moeder lijkt (klein oedipuscomplexje voel ik toch wel ergens aankomen) of wordt het Susanne met de rammelende eierstokjes…..

Ach, ja boer Olke, hij heeft het advies gekregen van Yvonne om te gaan flirten dus wat doet die lieverd? Flirten, inderdaad met zijn famke en sunshine! Het hek is letterlijk en figuurlijk van de dam, waar Alberdien droomt over een kus slaat Sandra genadeloos toe. Op een kleine wandeling bespringt zij haar boer en Olke kust haar gretig terug. Maar is dit wat Olke wil, zo’n gretige vrouw of wil hij toch liever een vrouw “veroveren”? Aan zijn push-up-kunsten in het hottub ligt het in ieder geval niet….

Boer Herman toont eindelijk wat gevoelens richting zijn dames. Het onderwerp: verloren liefdes, tja opbeurender kan ik het niet maken voor jullie…. Bij deze gesprekjes zie je boer Herman hunkeren naar moed om Gollem en haar tweelingzus eindelijk te kussen… maar helaas… dan maar naar de brocante en alvast een uitzet uitzoeken met als afsluiter naar de lokale brasserie voor de dagschotel en een lekkere bel wijn (en dat waren geen lullige glaasjes!)

Liefde maakt blind, dat kan niet anders. Annekim en Anke horen dat stomme hinnikende lachje van Marc vast niet…. nee ze gaan lekker picknicken bij de rivier, testen de insmeerskills van Marc en laten hem twijfelen over het nut van monogamie….Bij een ontmoeting met de vrienden van Marc komt de verleider bij Annekim boven geborreld… “zeg Marcccccccccc, zullen wij samen op de jetski….?” En als hij wat vertwijfeld kijkt (eigenlijk zijn normale gezichtsuitdrukking…) zegt zij vinnig: “anders vraag ik wel 1 van je vrienden hoor”. Kijkkkkkkk en die trigger had Marc nodig, als een soort van Baywatch-ster duikt hij op de jetski en gooit zijn goddelijke lichaam tegen die van Annekim en later Anke aan… eindelijk…

En dan naar Canada, naar boer Riks…. Tja, Marit is er lang uit, die zou nog liever gisteren dan vandaag intrekken bij haar boer. Zij overruled Eline helemaal met haar onschuldige lachjes…. Maar of zij nu binnenkort Riks worstjes kan blijven braden op de boerderij dat weet ik nog niet…….. want Riks is er nog niet uit…. zijn de vlinders wel heftig genoeg….. misschien is Eline wel veel leuker…. Volgende week komen zijn kinderen en die prikken vast genadeloos door de verleidingstechnieken van de dames heen…. Ik kan niet wachten!

Liefs Sandra

2 Comments on Boer zoekt Vrouw – de messen zijn geslepen…

  1. Vind jou blog over de boeren veel leuker dan de tv haha

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: