Boer zoekt vrouw: het leven op de boerderij

Blog van Sandra: De boeren van Boer Zoekt Vrouw hebben nog steeds hun 3 vrouwen op de boerderij rond dartelen…. Maar de boerenzeis hangt bij enkele van hen boven het hoofd…. het eerste keuzemoment komt nabij…

Dit was nog niet aan de orde bij boer Riks, in Canada bestaan de hoogtepunten van het dagelijks leven uit flirten boven de vuilnisbak tijdens het aardappelen schillen en een naarstige zoektocht naar een staafmixer… nee, het is geen “gewone” mixer, geen blender maar een staaaaaaaaaaaafmixer… je weet wel met zo’n lange…. Riks kan er alleen maar om lachen en laat het zich allemaal nog even lekker aanleunen: al die vertroetelende vrouwen om hem heen, ze melken, ze maken het ontbijt en schillen de piepers….wat wil een boer, lees: man…. nu nog meer?

Boer Olke pakt het groots aan, op zijn Amerikaans. Met de auto naar de stal, inspecteren van zijn enorme voorraad koeien, hier een prik en daar met de hand in de doos van de koe om “even” te voelen of het kalf al groeit (tip: Sandra stop met dat kauwgom kauwen, je lijkt zelf wel een koe!)…… en Olke vindt het belangrijk dat zijn vrouw dit allemaal moet begrijpen, you know?….. snapt de lieverd niet dat hij niet op zoek is naar een zakenpartner maar naar een vrouw waar hij graag in de ochtend naast wakker wil worden? Ik snap best dat Alberdien even een rondje alleen wil lopen, al die indrukken en dat gegrabbel in die dozen van die koeien…. daar moet je als vrouw wel tegen kunnen!

In Roemenië worden diepe relatie-zielenroerselen gedeeld door David en zijn 3 dames. Jorien geeft zich helemaal bloot en hiermee heeft zij de aandacht op zichzelf gevestigd (wat zijn vrouwen toch slinkse wezens!) Tijdens een bezoek aan buurboer hebben zij en David even een “momentje” alleen terwijl de 2 andere dames zich maar moeten vermaken tussen de nog levende bacon en een verdwaalde muis. Op elkaar lijken is helemaal geen probleem maar juist een voordeel, toch Jorien? Laat David zich verleiden door deze woorden of niet…… de tijd zal het leren…..

Zambia, je zou denken dat het land, de ondergaande zon en 3 prachtige vrouwen daar voor zinderende beelden zouden zorgen…niets is minder waar… boer Mark laat zijn sterrenbeeldenapp op zijn telefoon zien en showt de rondvliegende vleermuizen…. and that’s it… op een of andere manier is het ook wel weer een soort van schattig. Vooral als de dag hierna blijkt bij het snorkelen dat hij zijn ogen zeker niet in zijn zak heeft zitten. Bij het woord bikini begint hij helemaal schalks te kijken 😉 tja, dan moet je daarna natuurlijk niet beginnen over voerconversie’s….(zoooo niet sexy….) dames, werk aan de winkel, versieren dat lekkere tilapialapje!

Als laatste naar Virgin-island, sorry ik bedoel natuurlijk Frankrijk, op naar boer Herman. De diepgang wil daar maar niet komen, het is heel gezellig allemaal maar met zijn viertjes op de trekker, met zijn viertjes een hek maken en met zijn viertjes ontbijten dat schiet niet op zou Yvonne zeg in het Brabants…. Als meisje Pia tijdens een autoritje naar de plaatselijke patissier een beetje de diepte in wil gaan qua gespreksstof, dan krijgt ze keihard de deksel op haar neus. Te dichtbij, te intiem, te….. en bij het keuzemoment is het dan ook exit meisje Pia…. Nee vooral niet te dichtbij laten komen Herman, dat is best eng….

Volgende week de keuzes van de andere boeren, wie wil er alvast een gokje wagen?

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: