Dream Coconut Bio + recepten

Het leuke van testen is dat je vaak buiten je comfortzone producten eet, drinkt of in ieder geval probeert. Dream Coconut Bio is zo’n product, zelf had ik dit product waarschijnlijk nooit uit het schap gepakt bij de supermarkt maar deze drank is lekker en vooral multifunctioneel inzetbaar in je eetpatroon!

Dream Coconut Bio is een plantaardige drank en 100% biologisch. Goed om te weten: geschikt voor vegetariërs, veganisten en is tevens glutenvrij en bevat geen lactose, melk, soya en tarwe.

Als ik het in een glas schenk ziet het er…. hoe zal het eens omschrijven…. eigenlijk niet zo heel aantrekkelijk uit…. maar de smaak is verrassend fris en de heerlijke zoete smaak van kokos drijft mij even mee richting Caribisch gebied…. Wat mij wel heel erg aantrekt aan dit product is dat je het ook in allerlei gerechten/maaltijden kunt gebruiken, bijvoorbeeld samen met muesli, voor in de koffie of thee of in een gerecht. Uiteraard heb ik mij uitgeleefd in de keuken en deze 2 recepten zijn erg goed gelukt ♥

Kokos-smoothie:

Neem 200 ml. sinaasappelsap, vers geperst of uit een pak, 100 ml. Dream Coconut Bio en een halve banaan in stukjes gesneden. Even in de staafmixer en smullen maar van deze smoothie!

 

 

Milde curry met Dream Coconut Bio:

Ingrediënten:

  • 500 gram kipfilet in blokjes
  • 2 eetlepels milde currypasta van Patak
  • klein blikje tomatenpuree
  • 1 ui, gesnipperd
  • Dream Coconut Bio
  • Sperziebonen, 250 gram

Bereiding:

Bak de ui totdat deze glazig is. Bak hierna de kip aan. Voeg de currypasta en tomatenpuree toe en daarna een flinke scheut Dream Coconut Bio. Roeren en eventueel nog meer toevoegen totdat er een lekkere saus is ontstaan. Ca. 15 minuten laten pruttelen. Voeg hierna de gare sperziebonen toe aan de saus, goed doorwarmen en serveren met basmatirijst en naanbrood.

Klik hier voor meer recepten en informatie over andere producten van Dream.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: