Meer over Coenraad…

Zonder mijn gastbloggers zou mijn site zoiets zijn als soep zonder zout 😉 tijd om deze schrijfkanjers eens wat nader aan de tand te voelen, want wie zijn het nu eigenlijk? En wat doen zij zoal de hele dag? Vertel, vertel………

Regelmatig krijg ik mail van Coenraad: joehoeeeeeeee, ik heb weer een boekrecensie voor je! Ondanks mijn aardige snelheid van lezen lukt het mij niet om elke week een boekrecensie te verzorgen. Coenraad en ik kennen elkaar van diverse meet & greets met schrijvers en boekenevents, toen ik mijn site begon heb ik de stoute leesschoenen aangetrokken en gevraagd of hij mij wilde helpen…

Wie ben jij?

Mijn naam is Coenraad de Kat, 52 jaar en sinds 1998 getrouwd.

Als je niet blogt/recenseert dan?

Bloggen is voor mij altijd een issue geweest zal ik nu wel of nu niet gaan doen. Als je besluit wel te bloggen hoe onderscheid ik mij dan tussen de zovele blogs die er zijn. Aan het heen en weer geslinger kwam een einde toen Sandra mij vroeg om voor haar blog recensies te schrijven. Ik schreef al recensies van mijn gelezen boeken dus een mooie gelegenheid om volmondig ja te zeggen.

Je kunt mij wakker maken voor?

Naast het vele lezen wat ik doe, is koken en bakken ook een heerlijke tijdbesteding. Ik roep al jaren dat je me voor champagne en kaviaar wakker kan maken.

Als je uit iedereen in de wereld kon kiezen, met wie zou je dan uit eten willen en waarom, oh ja, ook heel belangrijk en wat gaan jullie eten?

Er zijn zoveel leuke bekende mensen waar ik mee uit eten zou willen dus de keuze is echt heel moeilijk.  Aangezien lezen toch wel mijn grootste hobby is zal ik me beperken tot een auteur en dan nog zijn het er veel. Mijn dinerdate is R.J. Ellory en wat mij betreft gaan we heerlijk kreeft eten met een goed glas bubbels erbij.

Welke lied(jes) mag men draaien op je uitvaart en ja, ik ga er gewoon vanuit dat je zeker de 100 haalt! 

De muziekkeuze is in de loop der jaren al diverse keren bijgesteld. Het zal uiteindelijk wel allemaal Franstalig worden.

Waar ben je bang voor?

Om vermoord te worden.

Waar krijg jij energie van?

Energie krijg ik van de kleine geneugten des levens die het leven zo mooi kunnen maken.

Als ik aan mensen vraag om 3 karaktereigenschappen van jou te noemen, welke krijg ik dan te horen?

Eerlijk, gastvrij en eigenwijs.

Waar zie je naar uit?

Ik kijk regelmatig naar dingen uit en zorg er wel voor dat ik steeds dingen heb om naar uit te kunnen kijken. Het kan verschillen van een concert ,uit eten, paar dagen weg of vakantie en nog zoveel meer.

Tot slot: nog wijze woorden?

Blijf in jezelf geloven en doe je ding.

Bedankt Coenraad, ik hoop dat wij samen nog veel leeskilometers zullen maken ♥

1 Comment on Meer over Coenraad…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: