Meer over… zelfmakentips & tipsvoorjou

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Vandaag is het de beurt aan Anja Laemers, deze actieve dame heeft zelfs 2 websites! Eentje met tips om dingen zelf te maken (jaja, de naam zegt het al!) en de andere heet tipsvoorjou en is een lifestyleblog. Ik heb al even lekker op haar sites rondgekeken en wat een leuke dingen staan erop 🙂 tijd om Anja nader aan de tand te voelen!

Wie ben jij?

Hoi, ik ben Anja, 37 jaar jong, getrouwd, trotse moeder van een koningskoppel, baasje van vijf honden, 1 kat die denkt dat hij een hond is, twee schildpadden en 3 aquaria vol vissen.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Ik heb twee websites: www.zelfmakentips.nl waar ik me samen met mijn tienerdochter uitleef in het plaatsen van DIY tutorials en recepten en www.tipsvoorjou.com waar ik allerlei lifestyle artikelen plaats (denk daarbij aan beauty & mode, uitjes, reviews en nog veel meer).

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Oorspronkelijk wilde ik de domeinnaam Zelfmaken hebben, maar deze was gereserveerd. Mijn dochter maakte er toen Zelfmakentips van. Voor de tweede website heb ik voortgeborduurd op het woord tips.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Dat is een hele moeilijke vraag. Voor Zelfmakentips kies ik voor het Minion kostuum dat ik gemaakt heb http://zelfmakentips.nl/feest-cadeaus/minion-carnavalskostuum-zelf-maken/. Het heeft me uren gekost, maar mijn dochter was er blij mee en heeft er zelfs een kleine prijs mee gewonnen.

Voor Tipsvoorjou is het mijn artikel over leven met migraine http://tipsvoorjou.com/leven-met-migraine/ een artikel dat de awareness over migraine hopelijk verhoogd. Er staat ook een link in naar tips die ik zelf toe heb gepast waardoor mijn aanvallen terug zijn gegaan van 1-3 per week tot 2 per maand.

Wat is het leukste aan bloggen?

Je creativiteit kwijt kunnen en anderen bereiken met je schrijfsels.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Je moet geduld hebben voordat het opgepikt wordt door zoekmachines en je mensen bereikt met je blog.

Als je niet blogt dan?

Heb ik een lief gezin, dieren, een huishouden, tuin, kook en bak ik, werk ik zo nu en dan als vrijwilligster en ben ik werkzaam als content schrijver. Vervelen is er dus niet bij.

Waar zie je naar uit dit jaar?

De diploma-uitreiking van mijn zoon en zijn 18e verjaardag.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Geniet van alle kleine dingen in het leven.

 

Tipsvoorjou vindt je verder nog op Facebook, Twitter en Bloglovin.

 

 

Zelfmakentips is ook op Pinterest te volgen.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: