Boer zoekt vrouw – (on)gelukkige boeren!

Blog van Sandra: 1e paasdag, nog met de gourmetdampen in mijn kleding zat ik er vandaag weer klaar voor! Joehoe, de boeren gaan op citrytrip.

Eerst moet boer David nog even kiezen, wordt het Suzanne met de rammelende eierstokjes of toch de zo op zijn moeder-lijkende Mara? Bij Suzanne voelt hij zich heel vertrouwd maar bij Mara krijgt hij de kriebels, tja dan lijkt mij de keus niet zo moeilijk toch? Mara is het geworden en Suzanne gaat toch wel teleurgesteld naar huis. Zij zag allerlei apen en beren op de weg qua relatie maar als de keuze dan voor je gemaakt word, dan is dat not funny…. Helaas vond David Mara net iets meer superrrrrrrrrrrrrleuk, ja echt waar….. David (en die eeuwige bodywarmer) en Mara gaan op citytrip in Brasov in de Karpaten, ze knuffelen daar wat, hangen in een kabelbaan en steken een kaarsje op. Niet ontzettend spannend maar so far so good….

Die Riks, deze boer lukt het maar niet om de vlinders te vinden voor Marit. Zij is al vanaf dag 1 helemaal gek van hem, misschien blokkeert hem dat ook wel, te gretig is ook niet goed… Zelf heb ik het idee dat hij gewoon niet durft…maar goed, dat is makkelijk te zeggen vanaf de bank. Marit gooit er nog wat laatste flirts uit, ze wandelen en skiën lekker in de snow van The Rocky Mountains , ze veegt wat zogenaamde sneeuwvlokjes uit zijn lange prachtige wimpers en Riks krijgt het steeds benauwder…  zelfs het handdoekenhart op het bed en een groot kampvuur met marsmallows kan het hart van Riks niet verwarmen en hij kan niets anders dan haar opbiechten dat hij niets voor haar voelt….

Bij boer Herman is het goed, zeer goed zelfs. Hij heeft zijn allereigenste Gollem in de gedaante van Fleur meegenomen naar een heus chateau in de Loirestreek… het tortelen uit de vorige aflevering zet zich gewoon weer voort, kusje, knuffel, we laten de kurken knallen, oh jee daar is het ontbijt alweer… en kom op, we duiken eens, heel onromantisch, op een segway…. en zag ik daar nu ook een helikopter voorbij komen, kijk dat is pas liefde in de hogere regionen! Die Herman, laat deze boer maar lekker schuiven, die redt het wel!

Boer Marc en Annekim gaan “beessies” kijken! Hun liefde wordt gelijk op de proef gesteld: zij moeten samen een tentje opzetten, hebben geen douche en koken nogal primitief. Guess what? Dat gaat deze 2 heel goed af, zij keutelen lekker met zijn tweetje rond hun tentje, plagen elkaar wat en volgens mij was er ’s nachts gewoon vuurwerk in dat tentje! Tja, Marc is helemaal happy met zijn bushgirl ♥ en hij heeft ook nog een beetje zelfkennis: “I’m the dramaqueen in the relationship”. Geen idee wanneer maar goed wie weet klapt Annekim nog eens uit de school 😉 De dag erna werden zij per boot afgevoerd naar een luxe resort…. zucht….. helemaal niet verkeerd. Gezamenlijk beslissen zij over het lot van de baard van Marc, iets van eelt op de lippen (en nee, daar wil ik verder niet bij nadenken…) Ik denk dat Marc zijn gelijke wel gevonden heeft in Annekim en dat zij in de buurt woont is een meer dan fijne bijkomstigheid!

Ah gos, die arme boer Olke. De hele logeerperiode heeft Sandra om Olke heen lopen tortelen (of even grof gezegd: op lopen geilen…. ) want er waren natuurlijk nog 2 dames en ze zou en ze moest winnen en nu heeft ze “gewonnen” en nu trekt deze blonde freule zich gewoon terug. Olke snapt er helemaal niets van, hij dacht echt dat Sandra hem leuk vond. Maar in het kader van: ik ben een gevoelsmens en ik heb ruimte voor mijzelf nodig laat Sandra Olke lekker alleen in zijn hottubje in zijn hotelkamer ronddobberen. Ja, de freule wilde liever een eigen kamer, zij flirt nog wat met de barman en neemt Olke vervolgens compleet in de zeik…. Ik zeg: dat heeft Olke niet verdiend….

Wordt vervolgd…..

Liefs Sandra

Kijk hier voor nog meer Boer zoekt Vrouw-blogs op MeerdanSandra!

4 Comments on Boer zoekt vrouw – (on)gelukkige boeren!

  1. Het blijft een feestje op de zondagavond.

  2. Ha, ik ben weer op de hoogte, kijk op zaterdagochtend, katten op schoot na ontbijt en dan is het feelgoodtv oftewel hoe kunnen mensen dit doen. Herman en Fleur zag ik meteen, Marc ook maar toch blij ik het raar vinden. Want een verschrikkelijke toestand moet dat zijn met zijn 3en op een kamer en dan verliefd zijn op 1 boer, net een harem, brrr.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: