Boer zoekt vrouw – eind goed, al goed…

Drie keer met je ogen knipperen en Boer zoekt Vrouw is al weer voorbij! De boeren zaten allemaal weer gezellig op de boot in Rotterdam… daar waar het begon… (zei zij met spannende stem….) en blikten terug op het hele BZV-avontuur.

Bij boer Olke waren er nog wat losse eindjes, Sandra hopste nog rond in Texas en eigenlijk was Olke er wel een beetje klaar mee. Duidelijkheid is wat hij wil en geen gezeur over taartpuntjes, het gaat om de liefde! Die is er niet? Klaar dan, exit Sandra. Olke snapte ook helemaal niets van haar gedrag, eerst zo leuk en toen het er op aan kwam gaf zij niet thuis, nee boos was hij niet maar wel een beetje gedisappointed… en terecht! Maar Olke had nog een troef achter de hand: Zuid-Afrikaanse Karen die bij hem in het dorp woonde had hem destijds ook een brief gestuurd! Om een lang verhaal kort te maken: zij en haar 2 kinderen hebben Olke’s hart gestolen en zijn kroepkes kan hij nu bij haar kwijt!

Bij super, super, super-boer David, jaaaaa die boer die niet kiezen kon, is het nog steeds dikke mik met Mara. Na een staartje citytrip waar wij Mara en David zagen ronddolen in het kasteel van Graaf Dracula, zaten zij nu saampjes op de boot om aan Yvonne te vertellen hoe geweldig ze elkaar vonden….hoe ze elkaar aanvullen en hoe blij ze met elkaar zijn, kortom superlatieven schieten tekort… Persoonlijk vond ik die idolate blik van Mara wel wat overdreven voor de redelijk in gewicht ontplofte David….

Op elk potje past een dekseltje, voor superhunk maar sociaal superonhandige boer Mark was het dekseltje nog steeds Annekim. Zijn girl-next-door in Zambia blijkt echt de ware en de arme Mark moest eraan geloven: op bezoek bij zijn schoonouders. Bossie bloemen mee en gelijk maar door de zure appel heen, de hele familie en vriendenschare was uitgenodigd incl. de overenthousiaste tante beter bekend onder de naam “gekke tante” 😉 Naarmate de dag vorderde zag je Mark ontdooien en waren de pa & moe van Annekim blij dat zij onder de pannen was daar in Afrika. Oh ja, ik voorzie binnen nu en 5 jaar een superknappe baby met rode krulletjes!

Boer Herman was compleet in de metamorfose, geweldig wat een kappertje kan doen! Hij heeft bij Gollem alias Fleur de liefde van zijn leven gevonden en dat doet deze boer goed. Hij straalt, ziet er goed uit en blaakt van het zelfvertrouwen. Naar blijkt waren alle boeren jaloers op de charmes die Herman heeft losgelaten op zijn dames! Zo zie je maar weer dat een schone maagd evengoed genadeloos kan toeslaan in de liefde! Go Herman, go!

Die boer Riks, hij vond het Boer zoekt Vrouw-avontuur doodeng, ik wist het…. al een paar keer in mijn vorige blogs vermeld… en wat blijkt nu ook nog… hij had gewoon gevoelens voor een Canadese vrouw die hij al kende , natuuuuuuurlijk niet in de BZV- periode gezien of contact mee gehad (en wie kan dat controleren…) dus om even de woorden van Riks te blijven: “je bent gewoon een domme knuppel… “ Tja, Riks heeft zijn 3 gasten aardig wat zand in de ogen gestrooid… gods wegen zijn ondoorgrondelijk…

Eind goed al goed, alle 5 de boeren zijn aan de vrouw, de een iets omslachtiger dan de ander…. En volgende week? Dat wordt een lege-boerderij-syndroom….

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: