En we noemen haar…

Eindelijk zwanger, ik kan het wel van de daken gillen…. we spreken over het jaar 2001 en na een hoop toeters en bellen, zoiets van een beetje van onszelf en een beetje van het VU gaat onze droom in vervulling. Marco en ik krijgen een kindje….zelf ben ik er heilig van overtuigd dat het een jongetje gaat worden… een jongetje met donkere haartjes en eentje die natuurlijk gaat voetballen 😉 alhoewel een meisje af en toe ook wel door mijn gedachte schiet, hoe leuk zou dat zijn? Lekker tutten met zo’n grietje… rokjes, jurkjes en vooral veel staartjes… maar nee, het wordt een jongetje, for sure!

Na een voorspoedige bevalling, oké ingeleid, weeënstorm en het feit dat bevallen gewoon not funny is maar dat even terzijde, kwam ons mooie meisje Chiara te wereld. Ik heb eerst een uur vol verwondering naar haar liggen kijken…. ons wondertje….en een meisje…..en guess what? Blond! Mijn Marco is half Italiaans en bij deze mooie achternaam wilde wij heel graag een Italiaanse voornaam. Bij een eerdere vakantie in Italië had ik al een namenboekje gekocht en je wilt niet weten hoe vaak ik dat boekje heb doorgekeken!

Wij hadden gekozen voor CHIARA, het is en blijft een prachtige naam, mijn oma heeft wel 10x gevraagd hoe zij nu heette want het is natuurlijk geen oer-Hollandse naam. Uiteindelijk heeft zij het maar op een briefje geschreven, de lieverd ♥

Anno 2017, Chiara is nu een mooie blonde jongedame van 15 jaar. Zij sliert met haar vrienden en vriendinnen rond op het gymnasium, mag graag naar muziek luisteren en toetert er lustig op los op haar alt-sax bij ZFC. Oh ja en zij is gek op sieraden, sterker nog zij is heel erg gek op sieraden!

Toen ik ook benaderd werd door de site www.names4ever.nl om een product van hen te reviewen, was zij de eerste die riep dat zij wat wilde uitzoeken op deze site. Hoeveel keus wil je hebben, bij deze site kun je terecht voor: moeder & kindsieraden, familiesieraden, graveerplaatjes, bedels en armbanden, infinitysieraden, hangers….dit is nog maar een kleine greep, eigenlijk te veel om op te noemen.  Chiara had al snel haar oog laten vallen op een mooie naamketting van het model Sophie.

De naamkettingen kunnen gemaakt worden van namen met max. 12 tekens en hiernaast kun je kiezen wat voor soort ketting eraan komt. Chiara had gekozen voor Jasseron 42CM Zilver. Heel vaak lopen wij tegen het feit aan de Chiara een niet veel voorkomende naam is en dat een gepersonaliseerd artikel niet voor haar naam bestaat. Bij www.names4ever.nl/naamketting kennen ze dat probleem niet, de kettingen worden op bestelling gemaakt in hun atelier. Binnen 4 werkdagen wordt de ketting gratis verzonden en voilà daar lag bij ons een prachtige zilveren naamketting op de mat! Prachtig verpakt in een mooi roze doosje, wat een kadootje… De ketting ziet er heel fijntjes uit en Chiara was helemaal in haar nopjes, zij draagt de ketting nu elke dag ♥ een site om te onthouden!

Liefs Sandra

2 Comments on En we noemen haar…

  1. Een mooie blonde meid. Chiara, een mooie naam ook!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: