Meer over… Jouvence.nl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het worldwide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites… Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Wowwwwwww beautylovers, als jij helemaal into the make-up bent dan is deze ontzettend leuke beautysite van Amy een aanrader! Deze actieve dame beheert ook nog een site met sieraden… even voorstellen dus…

Wie ben jij?

Mijn naam is Amy, ik ben 23 jaar jong en ben 4 dagen in de week werkzaam als tandartsassistente. Ik ben al 7,5 jaar samen met vriendlief en nog steeds erg gelukkig. Spikey is mijn hondje (Jack Russell), lekker hyperactief en ondeugend.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog heet Jouvence en is een beautyblog met een persoonlijk tintje. Ik blog voornamelijk over beauty. Ik vind het leuk om nieuwe producten te proberen om zo nieuwe favorieten te ontdekken, maar ook om mijn eigen kunnen op beautygebied te ontdekken en dit met anderen te delen.

In de hoofdlijnen is Jouvence een beautyblog, maar daarnaast vind ik het ook erg leuk om zo nu en dan te schrijven over lifestyle, diy’s, receoten, hotspots, travel, fashion en persoonlijke artikelen.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

De naam Jouvence (sjoe-vance) is Frans voor make-over, een naam die ik erg toepasselijk vindt voor mijn blog. Ik ben lang bezig geweest met het bedenken van een naam voor mijn blog, er waren al veel blognamen met het woord beauty erin, ik wilde iets anders dan dat. Het moest niet te lang en te moeilijk worden, omdat ik Frans een mooie taal vindt, ben ik uiteindelijk woorden door de vertaalmachine gaan gooien, met Jouvence als resultaat.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Dit vind ik een hele lastige vraag, want stiekem ben ik op elk artikel wel een beetje trots, als ik er niet blij mee was zou ik het niet online zetten. Zelf vind ik  bij lipstick reviews de swatch foto op de lippen goed gelukt: http://www.jouvence.nl/2016/07/mac-twig-lipstick.html  en http://www.jouvence.nl/2017/01/mac-brave-satin-lipstick.html.

Wat is het leukste aan bloggen?

Dat je zelf bepaalt waar je over blogt en het ontdekken van ontzettend veel prachtige producten, wat overigens niet altijd even goed is voor de portemonnee.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Alle spam die dagelijks binnen komt.

Als je niet blogt dan?

Ben ik aan het werk, bezig met mijn sieraden-webshop (www.jaoillerie.nl), lekker aan het fröbelen, dansen, leuke dingen doen met vriendlief en mijn sociale leven onderhouden.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Dit jaar kijk ik uit naar een aantal leuke dingen, maar die houd ik nog even voor me (meer hierover binnenkort op mijn blog). Wel kan ik vertellen dat ik in maart naar het I Love Beauty event ga, waar ik ontzettend veel zin in heb (lees: Serena Verbon in real life ontmoeten en Fred van Leer!!) en eind augustus naar We love the 90’s outdoor party. Note van MeerdanSandra: Amy is ondertussen naar het I Love Beauty event geweest: http://www.jouvence.nl/2017/03/i-love-beauty-event-2017.html)!

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

If not now, then when?

Jouvence is lekker actief op social media: Bloglovin, Instagram, Facebook, Pinterest, Google + en Youtube!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: