Meer over… Mama Scrapelle

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Via deze blog stel ik Ellen aan jullie voor. Zij is drijvende kracht achter de site Mama Scrapelle, hierop staan allerlei leuke blogs die kindgerelateerd zijn!

Wie ben jij?

Ellen Snuverink, 35 jaar, getrouwd bijna 6 jaar, dochter van bijna 4 en we hebben wat goudvissen in de tuin zwemmen.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog heet Mama Scrapelle en ik blog over mijn leven als mama en pedagoog. Ik ben gastouder 4 dagen in de week en lees veel voor en knutsel veel met de kinderen. De meeste blogs gaan hierover maar ook over uitstapjes, interessante persberichten en ga zo maar door.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Mijn gastouderopvang heet Scrapelle ( scrap komt van scrapbooking mijn hobby vroeger toen ik nog tijd had, en elle komt van ellepell zoals ik vroeger altijd werd genoemd). Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken dat mijn mamablog Mama Scrapelle moest heten. Alleen een logo vind ik nog een lastige en heb ik dan ook nog steeds niet! Erg he..

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Mijn zelfgemaakte zand moddertafel http://www.mamascrapelle.nl/water-en-zandtafel-diy/ ik vind het heel erg gaaf dat ik deze bijna zelf heb gemaakt, met wat ondersteuning van de opa’s en dat hij vaak gevonden wordt op google!

Wat is het leukste aan bloggen?

Mijn creatieve ideeën delen met meer mensen, leuke uitstapjes waar ik toch altijd al veel foto’s van maak delen met meer mensen en natuurlijk heel veel boeken uitproberen!

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Ik hou mij totaal niet bezig met SEO, rankings ( ja af en toe kijk ik wel even om alles bij te werken) en het hele gebeuren met do follow en don’t follow links. Als ik een link in mijn blog vindt passen wat verwijst naar een andere site, dan wordt hij gewoon follow.

Als je niet blogt dan?

Slaap ik, werk ik, kijk ik een serie of doe het huishouden. Haha en natuurlijk gezellig samenzijn met familie en vrienden!

Waar zie je naar uit dit jaar?

Mijn dochter haar eerste schooldag over 2 maanden!

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Carpe Diem, elke gek zijn eigen gebrek, wees gewoon jezelf! Mijn meest gebruikte quotes waar ik volledig achter sta.

Wat een leuke site heb je Ellen, hier kunnen de mama’s lekker rondstruinen 🙂 Klik ook eens op de foto van Ellen, je komt dan op een site met een ABC waar zij nog meer over zichzelf verteld, geweldig! Mama Scrapelle is ook te volgen via Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: