Farfallesalade

Lekker eten in de tuin, hele dag buiten…. ik voel een lekker makkelijk recept aankomen 🙂 barbeque aan of lekker met een stokbroodje erbij ♥ life is good!

Ingrediënten:

  • 250 gram Farfalle
  • 1 el mayonaise
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1/2 teentje knoflook, geraspt
  • 1/2 citroen, sap en rasp ervan
  • peper en zout
  • 5 takken dille, blaadjes ervan
  • 1 komkommer
  • 200 gram garnalen
  • 175 gram sojaboontjes

Bereiding:

Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water, giet dan af en spoel met koud water

Hak de dille fijn. Meng in een grote kom de mayonaise, yoghurt, knoflook, citroensap en -rasp en dille. Breng op smaak met zout en flink wat peper. Meng de pasta erdoor

Schil de komkommer, snijd hem in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten met een theelepeltje. Snijd de komkommer dan in halve maansplakjes.

Doe de komkommer, garnalen en sojaboontjes bij de pasta en meng dit voorzichtig door elkaar. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Dit overheerlijke recept en nog vele anderen zijn te vinden op: culinea

Leave a comment

Your email address will not be published.


*