Fröbelen met foto’s bij Fotofabriek

Weten jullie nog dat mijn oudste meisje Chiara, ondertussen al een hele freule 😉 met school naar Londen ging vorig jaar? Loslaten is sowieso al een dingetje en zeker net na die aanslagen in Brussel (ik heb er destijds ook een blog over geschreven). Wat heeft ze het leuk gehad, nauwelijks berichtjes van haar gekregen maar ik zat wel in een Facebookgroep waar gelukkig de leerkrachten elke dag foto’s plaatsen. Zo konden wij van het thuisfront ook lekker meegenieten van haar trip. Wij zagen haar rondstruinen in Canterbury in, als het goed heb gezien, de St. Martins Church. Veel vliegtuigen en ander schietspul in het Imperial War Museum in Duxford, ze heeft “gepunt” Cambridge (hoe gaaf is dat!) en in deze stad ook lekkere chocolade voor haar moeder gekocht! Een moment van bezinning op de American Cemetery in Cambridge, een bezoek aan de jongensschool Harrow School in London (waar ook Harry Potter is opgenomen!) en als uitsmijter een bezoek aan Covent Garden, een rondje in het London Eye en in de avond naar de musical Wicked!

Kortom een belevenis voor haar om nooit te vergeten… de foto’s van deze geweldige trip had ik al een tijdje in een mapje op mijn laptop en het programmablaadje slingerde al een jaar rond op de eettafel….want wij zouden nog een fotoboek maken… vast een zin die in elk huishouden wel eens voorbij komt 🙂

Wij twijfelden ook geen moment toen online fotoboekaanbieder Fotofabriek ons aanbood om een fotoboek te maken. Met het schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat ik deze aanbieder helemaal niet kende en dat terwijl zij voor het 5e jaar op rij winnaar zijn van de grootste fotoboekenvergelijking en dat uit 33 fotoboekaanbieders!

Buitenkant van “ons” foto-album in productie!

Zo gezegd, zo gedaan… we hebben de software van Fotofabriek gedownload (appeltje, eitje) en Chiara is lekker aan de gang gegaan om haar fotoboek in elkaar te “flansen”. Dat ging prima, er zijn heel veel mogelijkheden in het programma en zij is lekker bezig geweest. Nadat het boek af was hebben wij het fotoboek geüpload naar de site van Fotofabriek en voilà het wachten kon beginnen. Supergrappig is dat wij een filmpje kregen toegestuurd waarin je zag hoe haar fotoboek gemaakt werd! Met 3 werkdagen lag ons fotoboek keurig in karton ingepakt op de mat. Stralend bekeek Chiara haar fotoboek-kunstwerkje, het boek had stevige fotobladen en een prachtige foto aan de buitenkant. Het fotoboek werd meegenomen naar haar kamer en ik mocht met nog net aan een fotootje schieten…

Heb je ook interesse om een fotoboek te maken, klik hier! Wat ons betreft een aanrader ♥

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: