Let love rule!

Let love rule neurie ik op mijn werk… en ik ben in een opperbest humeur… ik ben relaxed en heb er zin in! Na een turbulente periode in mijn leven (ik zeg iets met een faillissement en een schuldsanering) doe ik nog steeds mee met allerlei prijsvragen en inderdaad dan win je ook nog wel eens wat 😉 zo vond ik een kleine 3 weken terug een mail in mijn mailbox van Marjolein en Annemarie van Het Oplaadpunt waarin stond vermeld dat ik de winnaar was van het Oplaadweekend!

Heel grappig: op het moment van invullen had ik al zo’n gevoel dat ik deze prijs wel eens zou kunnen winnen… en ook nu weer laat mijn intuïtie mij niet in de steek! Even terugkoppeld naar mijn love, want ik laat hem natuurlijk wel een heel weekend allenig maar de lieverd vond het geen enkel probleem, sterker nog: hij heeft mij gebracht en weer opgehaald ♥ Zo gezegd, zo gedaan, koffertje gepakt, yoga-outfitje gekocht, rubber laarzen en zonnebrand opgezocht en daar ging ik een heel weekend richting De Kluut, een onbewoond eilandje in het Flevomeer.

Op de ochtend van vertrek hoosde het met bakken uit de lucht en ik overwoog serieus om het hele weekend af te blazen. Ik, als niet kampeerder, ging toch echt niet met dit takkeweer in een tent zitten, no way! Maar volgens Marco moest ik niet “zeiken” (niet subtiel maar wel lekker duidelijk die man van mij…) en met een kriebel in mijn buik ging ik richting Kluut…  Ging ik dit redden: geen wifi, geen alcohol, geen vlees….

Na installatie in de tipi’s volgde de avondmaaltijd waarbij wij kennis met elkaar konden maken. Een mooie groep van mensen van verschillende pluimage maar het klikte, we kwamen allemaal met hetzelfde doel: opladen! Na een verrukkulukke vegetarische maaltijd van Hanneke Peeters van Studio Food & Mood was ik verkocht…. Ik, megacarnivoor, vond dit ook lekker! De vrijdag stond in het teken van ontprikkelen, na de yogales die mij best goed afging (ja echt!) gingen wij woordeloos de tipi weer in…

Dag 2 was de dag van het opladen, ochtendmeditatie, ontbijt en daarna een yogales van Jai C Salt far away from Australia. Jai gaf een yogales in het thema “Spring Energy”. Deze geweldige charismatische yogaleraar kreeg de hele groep met gemak plat op de buik, armen wijd en de onze toet in het natte gras om contact te krijgen met de essentie van ons leven: de aarde! Een belevenis, iets anders kan het niet noemen. Na de lunch heb ik de beginselen van de zonnegroet geprobeerd onder de knie te krijgen, de neerwaartse hond ging mij prima af maar het vervolg liet ernstig op zich wachten 😉 maar dat gaf niets, als ik het maar probeerde en dat deed ik! In de avond kwam oudhockeyster Carina Benninga een workshop geven en werd de avond afgesloten met zingen bij het kampvuur met Wiendelt en Esther ♥

Foto: Gerben van der Rijt Photography

Normaal kun je mij uittekenen achter mijn laptop, miste ik deze niet dit weekend? Geen moment, ik heb 2 sms’jes naar huis gestuurd en op zondag 1 naar moeder en that was it! Ik keuvelde wat in de rondte, haalde een lekker bakkie thee bij de cateringtent, las een paar bladzijdes in mijn boek, lag plat met mijn postzegeltje in het gras of in halve zonnegroet en het was goed, heel goed zelfs. Dat het nog beter kon worden dat had ik niet verwacht… maar ik had nog een ontspanningsmassage geboekt… deze massages werd gegeven door Neel en Lotje van Studio Take Five. Neel masseerde mij, dit was niet zomaar een massage maar daar kwam ook heel veel reiki en ♥ aan te pas… daar lag ik: in een yurt met het vuur warm knapperend, zij heeft mij recht in mijn ziel geraakt en heeft ervoor gezorgd dat dit oplaadweekend voor mij een weekend met een gouden randje werd!

Lettttttt looooooooove ruuuuuuuule! Ik neurie nog even door!

Liefs van Sandra

2 Comments on Let love rule!

  1. Wauw, ik ben jaloers!!!! Wat klinkt dat allemaal fantastisch en relaxed, écht gaaf. Top dat je zo genoten hebt. Nu een kampeerder voor het leven, hihi. Liefs, Miek.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: