Meer over… About Joyce

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites… Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Vandaag stel ik jullie voor aan jonge mooie Belgische schone, zij heeft een blog die voornamelijk gericht is op beauty!

Wie ben jij?

Hallo allemaal! ik ben Joyce, negentien jaar en blogster op About Joyce. Dankzij mijn studies (Media & Entertainment Business) is mijn passie voor het bloggen pas echt aangewakkerd. Naast bloggen is ook dansen een ontzettend grote passie van mij. Ook heb ik nog een ontzettend lief hondje die Chiquita heet.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog heet About Joyce. Ik schrijf voornamelijk reviews over beautyproducten, maar af en toe komt er ook wel eens een fashionpost of iets anders online.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Ik koos voor About Joyce omdat ik het persoonlijk wilde houden. Ook koos ik over een algemene naam omdat ik dan over verschillende zaken kan bloggen.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Het artikel waar ik het trotst op ben is toch het artikel waar ik enkele beautyhacks heb meegedeeld met mijn lezers. Dit artikel werd ontzettend vaak gelezen en mijn lezers vonden het ook eens fijn om nieuwe hacks te ontdekken: http://www.aboutjoyce.be/2016/09/30/5-lifehacks-die-je-moet-weten/

Wat is het leukste aan bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik voornamelijk dat ik mensen kan helpen bij de keus of ze een bepaald product al dan niet zouden aankopen. Ook vind ik het steeds leuk om te zien dat sommige mensen blijven terugkomen naar mijn blog en deze steeds blijven lezen.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Het stomst aan bloggen is natuurlijk het plannen. Ik ben echt zo een slechte planner, maar ik vind toch dat ik er steeds beter in begin te worden.

Als je niet blogt dan?

Wanneer ik niet aan het bloggen (en ook niet voor school moet werken), zit ik series te kijken of zit ik bij mijn grootouders. Familie is voor mij heel belangrijk, zij komen zeker op de eerste plaats!

Waar zie je naar uit dit jaar?

Ik zie ernaar uit om mijn schooljaar goed af te ronden, met niet te veel herexamens en hopelijk vind ik ook een leuke stageplaats voor volgend schooljaar. Qua blog hoop ik dat mijn blog blijft stijgen en er meer en meer lezers bij komen.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

People aren’t always going to be there for you, that’s why you need to handle things on your own.” Doe gewoon wat je zelf leuk vind en laat je zeker niet tegen houden door negatieve reacties!

About Joyce is ook te vinden op Facebook en Instagram.

2 Comments on Meer over… About Joyce

  1. Leuk om weer eens een nieuwe blog te leren kennen zo.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: