Meer over… Beautytag.nl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites… Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Look at this beauty! Deze mooie dame blogt er lekker op los op haar site Beautytag. Ik heb al even rondgekeken en het is een el dorado voor beautylovers ♥

Wie ben jij?

Claudia Struijck net 45 jaar geworden verliefd en verloofd, trouwdatum 17 juni 2017, twee katten Pluimpje en Purkje. Ik ben een uit het klei getrokken Groningse dame en daar ben ik enorm trots op. Trotse bonusmoeder van Lara. Lara is na de scheiding  van haar ouders bij haar vader opgegroeid en heb ik bijna 7 jaar ook voor haar gezorgd.  We hebben een hele speciale band.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

www.beautytag.nl een persoonlijk blog voornamelijk over beauty maar ik schrijf ook over fashion, food, travel  en lifestyle eigenlijk over alles waar ik blij van wordt.  Het is een eeuwige zoektocht naar goede anti-aging.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Ik was op zoek naar een naam met beauty erin en tag is natuurlijk heel erg hip en hot (afgeleide van hashtag). Dus beautytag hihihi

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Dat was mijn tweede artikel voor Utsukusy op 5 augustus 2016. Ik heb  toen van Ellen, de schoonheidsspecialiste van Utsukusy en vrouw met de gouden handjes, het allermooiste compliment gekregen die je als blogger kunt krijgen.  Ik heb erg veel reactie gekregen maar van deze werd ik geroerd. Dit is de link van het artikel: http://beautytag.nl/utsukusy-sarcodes-couperose-creme-gevoelige-huid/

Wat is het leukste aan bloggen?

Het delen van mijn ervaringen aan mijn lezers en hun weer op die manier inspireren

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Het is niet stom maar soms lastig om origineel te zijn en te blijven omdat er al zoveel bloggers zijn. Ik probeer altijd bij mij zelf te blijven en vanuit Claudia te schrijven.  Ik ben geen Neerlandicus of dichter des vaderlands maar ik doe wel iets waar ik enorm veel energie van krijg en waar ik gelukkig van wordt.

Als je niet blogt dan?

Maak ik foto’s voor op Instagram en ben ik op zoek naar nieuwe producten en lees ik tijdschriften.  Ik lees heel graag en geniet ook van de momenten met mijn vriendinnen, met een hapje en een drankje.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Mijn huwelijk en mijn vakantie met 3 vriendinnen naar Ibiza een maand voor mijn huwelijk.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Door de ziekte van mijn aanstaande ben ik 1,5 jaar geleden mijn baan verloren. Ik was voor het bedrijf een te onzekere factor omdat we vaak op en neer moesten naar Amsterdam. Daardoor had ik veel belangrijke meetings gemist. Ik had een goede baan als accountmanager in de farmaceutische industrie.  Ik zag deze mogelijkheid als een kans en heb ik de bekende knoop doorgehakt en ben ik iets gaan doen wat ik al jaren wilde doen. Maar ik koos destijds voor zekerheid maar niet voor mijn eigen geluk. Nu doe ik iets waar ik heel erg gelukkig van wordt en is dit eigenlijk het beste wat me is overkomen. Ik sta elke dag vrolijk op en heb energie voor 10.

Ik vind dat iedereen wat liever voor elkaar moet zijn. In de bloggerswereld is er best veel haat en nijd. Ik geloof in samenwerken om elkaar te versterken en aan te vullen. Gun elkaar iets meer in de wereld.

Beautytag is ook te volgen via Facebook, Instagram & Twitter.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: