Meer over… Genieteninstijl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites… Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Maak kennis met mijn Belgische naamgenote: Sandra van der Auwera ♥ zij heeft een hele leuke lifestyle-blog!

Wie ben jij?

Ik ben Sandra, 51 jaar, getrouwd en twee volwassen dochters waarvan er nog één thuis woont. Ik ben kleur- en stijlconsulente/styliste.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog is https://genieteninstijl.wordpress.com/ Hij gaat over de verschillende facetten van lifestyle: mode, eten, reizen,… kortom alle dingen die het leven leuk maken. Het valt me telkens weer op dat de meeste blogs geschreven zijn door jonge mensen. Ik vind het heel leuk hun blogs te lezen, maar volg er ook een aantal van mensen van mijn leeftijd. Die verschillende visies maken het interessant.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

De naam dekt volgens mij helemaal de lading: genieten van de mooie/leuke dingen van het leven

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

https://genieteninstijl.wordpress.com/2017/01/25/grand-hotel-ter-duin-in-burgh-haamstede/ Mijn meest bekeken artikel! Hoewel ik schrijf voor mijn plezier en zeker niet voor de statistieken, streelt het toch mijn ego dat zoveel mensen het artikel gelezen hebben!

Wat is het leukste aan bloggen?

Toen ik begon met bloggen, had ik nooit gedacht dat ik daardoor zoveel nieuwe mensen zou leren kennen. Het is ook heel leuk om langs deze weg nieuwe dingen te ontdekken.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Daarop heb ik eigenlijk geen antwoord. Het moeilijkste is soms om tijd te maken om te schrijven. De goede raad: ”zie dat je er altijd een paar klaarstaan hebt, die je dan kan gebruiken”, lukt niet bij mij. Ik ben namelijk niet zo een vooruitziende vrouw!

Als je niet blogt dan?

Dan geniet ik van het leven!

Waar zie je naar uit dit jaar?

Naar de zomer en naar de komende uitstapjes waarover ik dan kan schrijven!

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

“Simplicity is the keynote of all true elegance” – Coco Chanel

Je kunt Genieten in Stijl ook volgen via Facebook, Pinterest en Instagram.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: