Meer over… instagrambloggers.nl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Instagram is helemaal hip, hot and happening, maar een echt verhaal c.q. blog kun je er niet bij kwijt. Eliane is hier op ingesprongen en heeft deze site gemaakt, leuk ♥

Wie ben jij?

Ik ben Eliane, 40 jaar (OMG), niet getrouwd maar woon samen met mijn vriend en onze dochter van 7. Oh ja, we hebben een hamster genaamd Pluis.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

instagrambloggers.nl is een platform voor Instagrammers zonder blog. Op mijn blog kan je dus het verhaal delen achter je foto. De onderwerpen zijn daarmee zo breed als de foto.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Dit kwam voort uit de vraag. Via Instagram word ik regelmatig benadert door bedrijven voor een samenwerking. Uiteindelijk miste ze vaak toch wel een blog. En daar ben ik op ingesprongen.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Ik ben op ieder artikel trots, want er heeft vaak veel tijd in gezeten. Mijn artikelen over Berlijn vind ik het leukst, omdat we daar zo’n toffe tijd hebben gehad en veel mooie foto’s hebben kunnen maken. http://www.instagrambloggers.nl/nl/category/reizen/berlijn/

Wat is het leukste aan bloggen?

Dat je vaak op plekken komt, waar je normaliter misschien niet snel zou komen en ik heb ontzettend veel leuke nieuwe mensen leren kennen.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Ik vind niet zoveel stom eraan. Ik doe het omdat ik het leuk vind.

Als je niet blogt dan?

Dan ben ik foto’s aan het maken.

Waar zie je naar uit dit jaar?

De reizen die ik hoop te gaan maken. Nieuwe plekken ontdekken, geeft mij altijd een boost.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Behind every picture, there’s always a story!

Je kunt Instagrambloggers ook via Facebook en Instagram1 en Instagram2 volgen!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: