Vitamin Energizer – Annemarie Börlind

Vol interesse heb ik dit product bekeken, het lijkt wel op een soort van grote injectiespuit maar dit keer gevuld met Vitamin Energizer van Annemarie Börlind.

Waar staan de producten van Annemarie Börlind voor?

Dit staat op de site: ANNEMARIE BÖRLIND staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die wij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen.

Mmmmm, natuur, duurzaam en uniek, dat klinkt allemaal erg van nu. En, ook interessant natuurlijk, wat zou deze Vitamin Energizer moeten doen?

Vitaliserend. Verfrissend. Vol met vitamines. Goji-, acai- en duindoornbessen stimuleren een vermoeide, vale huid en hebben een anti-oxidatieve werking – voor een frissere uitstraling. Zeer geconcentreerde werkzame stoffen bereiken al na een korte gebruiksduur zichtbare verzorgingsresultaten. De VITAMIN ENERGIZER is uw beauty shot voor meer uitstraling en frisheid. Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder minerale olienderivaten. Veganistisch.

Review:

De Vitamin Energizer zit een zogenaamde pompdispenser, die ik persoonlijk erg vind lijken op een injectiespuit 😉 Na het afhalen van de dop, kun je op de zilverkleurige achterkant drukken zodat er uit de “spuit” aan de voorkant de substantie komt. De Vitamin Energizer is crèmekleurig en ruikt naar bloemen.

De Energizer is via de dispenser goed te doseren en de substantie trekt onmiddellijk in de huid na het aanbrengen. De eerste paar keren dat ik het gebruikte begon mijn huid te tintelen en te prikken. In eerste instantie vond ik dat niet erg prettig aanvoelen. Wat mij wel opviel is dat mijn huid er na het gebruik frisser uitzag en zacht aanvoelde. Hierdoor ben ik vol blijven houden, sterker nog deze Energizer maakt nu deel uit van mijn vaste huidverzorgingsritueel!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: