Meer over… Deb’s Bakery & Kitchen

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites…. Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Jammie, jammie, wat een heerlijke recepten staan er op de site van Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen! Tijd om eens kennis te maken met deze keukenprinses 🙂

Wie ben jij?

Ik ben Debbie, 38 jaar, bijna 7 jaar getrouwd en ik heb 2 jongens van 3 en 5 jaar. We wonen vlakbij Rotterdam met kater Dizzy.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn blog is te vinden op www.debsbakerykitchen.nl en gaat over eten! Ik post allerlei soorten recepten, zowel hartig als zoet en het grootste deel is van eigen hand. Ik probeer mensen te inspireren om vaker de keuken in te duiken en lekker te gaan kokkerellen.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Omdat ik veel bak, kreeg ik al snel te horen dat ‘Deb’s Bakery’ weer goed bezig was geweest en deze naam heb ik dus uitgebreid met & kitchen omdat ik niet alleen maar bak.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Ik ben op dit artikel wel erg trots omdat ik met deze taart 2e ben geworden in de Koffietijd Bakwedstrijd: https://debsbakerykitchen.nl/2016/11/21/koffietijd-bakwedstrijd-finale-feesttaart-met-arretjescake-en-haagse-bluf/

Wat is het leukste aan bloggen?

Het allerleukste vind ik het als ik leuke reacties krijg op mijn recepten en het is nog leuker als mensen mijn recepten ook hebben gemaakt en ervan hebben gesmuld!

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Dat je soms net een idee hebt en het dan al op een andere blog ziet. Ik laat het dan toch meestal maar zitten tenzij ik er een heel eigen draai aan kan geven. Maar anders lijkt het net of je iemand nadoet. Dat is trouwens soms andersom ook het geval.

Als je niet blogt dan?

Ben ik druk met mijn kinderen, aan het koken of bakken, leuke dingen aan het doen, foto’s maken van eten of ik ben in de sportschool voor fitness en yoga.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Ik kijk uit naar de vakantie die dit jaar wederom naar Frankrijk gaat maar wel weer naar een gebied waar we nog nooit zijn geweest. En ik kijk uit naar alle leuke dingen die mijn blog me brengt.

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Life is a combination of magic and pasta! – Federico Fellini

 

 

Wil je Deb’s Bakery & Kitchen volgen? Dat kan ook via Facebook, Twitter, Instagram & Pinterest.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: