Meer over… MeerdaneenMaMaSilvy

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites… Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Na mijn oproep op Facebook kreeg ik een reactie van Silvy die een website heeft die MeerdaneenMaMaSilvy heet, wij voelde ons echt een beetje connected door de Meerdan-link 🙂 ik stel deze Belgische mama van 4 graag aan je voor:

Wie ben jij?

In mijn leefomgeving is mijn roepnaam Silvy. Over mijn leeftijd kan ik je vertellen dat ik op weg ben naar tram drie… Samen met mijn man en onze vier kinderen wonen wij in België, in een deelgemeente van Berlare. Mijn man en in zijn al 10 jaar een koppel en sinds augustus 2016 zijn wij gelukkig getrouwd!

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn website heet: https://meerdaneenmamasilvy.wordpress.com. Het is een persoonlijke lifestyle blog waar ik mezelf kan zijn, met mijn diepzittende gedachten en creatieve kronkels.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

“Meer dan een mama Silvy”. Omdat ik naast een zorgzame mama, nog zoveel meer ben… Een werkende huismoeder, maar ook een getrouwde vrouw. Mama van vier, maar ook enige dochter van een oma.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

https://meerdaneenmamasilvy.wordpress.com/2017/04/23/mijn-leven-als-een-achtpotige-octopus/

Gewoon een gekke kronkel in mijn hoofd en dan bekom ik dit … 🙂

Wat is het leukste aan bloggen?

Vaak zit ik op de fiets en krijg ik inspiratie in mijn hoofd binnen… Het laten vloeien in woorden vind ik het leukste. Dat heb ik met verhalen en gedichten. Maar ook met mijn knutselwerkjes begint het met een gek idee…  Een zelfgemaakte kapstok voor de kinderen gemaakt van restjes hout en verf.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Mijn man die klaagt: “Zit je nu terug op die laptop?!” 🙂 Ik probeer mijn tijd te verdelen…

Als je niet blogt dan?

Vind je mij terug bij mijn gezin, knuffelend of knutselend. Veel vrije tijd gaat natuurlijk naar de kinderen. Maar daarnaast vind je me met mijn neus tussen de leesboeken of met mijn benen op de fiets.

Waar zie je naar uit dit jaar?

Mijn man en ik keken enorm uit naar het moment dat onze jongste zoon voor de eerste keer naar de peuterklas ging. De eerste week van januari was het zover… En nu mogen we hem alle weekdagen gaan afhalen met een glimlach op zijn gezicht.

Ik kijk ook verlangend uit naar de zomer! Sneeuw en kou is helemaal niets voor mij! Kinderen die terug kunnen buiten spelen, springen op de trampoline… Buiten aan onze tafel eten en als dessert een lekker ijsje smullen. Oh, en de was terug aan de wasdraad kunnen hangen!

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Het motto waar ik veel nadruk op leg in mijn blog:

WEES JEZELF!

Dankzij mijn website heb ik de dikke muur rondom mij kunnen afbouwen. Omdat ik beseft heb dat ik mezelf mag zijn, en daarmee ook kan geaccepteerd worden. Iedereen is uniek, en het waard om zijn eigen persoonlijkheid te laten openbloeien!

Silvy

Silvy is niet alleen via haar website te volgen maar ook via Facebook & Pinterest!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: