Meer over… Seven-dees.nl

Uiteraard is MeerdanSandra niet alleen op het world wide web maar herbergt dit web heel veel leuke, gezellige, interessante, informatieve en zelfs serieuze websites… Tijd om jullie eens kennis te laten maken met wat “collega”-websites!

Deze keer stel ik je voor aan Desiree, een Haagse schone die gek is op reizen!

Wie ben jij?

Het eerste Valentijnsdagcadeau dat mijn Lief meebracht zat in doorzichtig plastic. Het waren echter geen rode rozen maar een goudvis. Ik zal ongetwijfeld raar hebben gekeken, maar origineel was het wel. Inmiddels zijn we bijna twaalf jaar verder. Blub woont, net als ik, nog steeds in Den Haag. De mooiste stad achter de duinen. Overigens is mijn naam Desiree en ik ben 36 jaar jong.

Hoe heet je website/blog en kun je omschrijven waar je site over gaat?

Mijn website is te vinden op www.seven-dees.nl. Seven-dees.nl heeft ook een facebookpagina. Op deze site schrijf ik over alles waar ik happy van word. Denk aan de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat klinkt wellicht een beetje vaag, maar inspiratie komt over het algemeen op de meest onverwachte momenten opborrelen. Seven-dees.nl is opgesplitst in drie categorieën. Columns, tips (interviews, recensies, etc) en travel (reisverslagen).
Mijn artikelen stonden tot mei 2016 opgeslagen op mijn usb-stick. ‘Zonde’ volgens de mensen om mij heen en eigenlijk vond ik dat zelf ook. Om deze reden ben ik seven-dees.nl begonnen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

De naam seven-dees is een combi tussen het aantal dagen van de week ‘Seven’ en de afkorting van mijn voornaam ‘Dees’ ‘Seven’ dagen in de week gebeuren er inspirerende dingen om ons heen. Voor ‘Dees’ zijn er dus genoeg onderwerpen om over te schrijven.

Artikel waar je heeeeeeeeeel erg trots op bent en waarom?

Eigenlijk is er geen specifiek artikel waar ik heel erg trots op ben. Achter alle artikelen op de website zit namelijk een eigen verhaal. Zo vind ik het artikel over mijn oma confronterend en tegelijk ontroerend.
Het reisverslag over Marokko laat de lezers op een andere manier naar dit prachtige land kijken. Het artikel en voornamelijk de foto bij ‘High heels versus Teva’s’ werkt bij veel lezers op de lachspieren en het interview bij Kek in Delft was super leuk om te doen. Mocht ik dan toch een artikel moeten kiezen dan ga ik voor ‘Evy’ omdat dit artikel het meest verrast. Waarom? Lees het artikel en dan kom je er snel genoeg achter: http://seven-dees.nl/home/evy/

Wat is het leukste aan bloggen?

Schrijven is een van mijn grootste hobby’s en voor mij de belangrijkste reden om aan een blog te beginnen. Ik vind het leuk om mijn blogs te delen en om blogs van andere mensen te lezen. Schrijven is voor mij een manier om mijn inspiratie en creativiteit te uiten. Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van iemand die ik al heel lang niet had gesproken ‘Ik ben fan van je website. Je artikelen zorgen bij mij voor een big smile.’ stond er in het berichtje. Ook dat is leuk aan bloggen.

En dan natuurlijke de logische vervolgvraag, wat is het stomst aan bloggen?

Sinds ik blog is het enige waar ik spijt van heb, dat ik vroeger op school niet wat beter heb opgelet tijdens de informaticalessen. Ik ben totaal niet technisch en eigenlijk helemaal niet handig met computers. Toen ik net begon met bloggen veranderde mijn website regelmatig na een druk op de knop binnen een seconde in een zwart gat. Gelukkig wint de aanhouder altijd.

Als je niet blogt dan?

Als ik niet blog dan ben ik aan het werk, zen aan het worden tijdens een yogales, aan het lezen, foto’s aan het maken of ergens aan het eten. Ik kom uit een horecafamilie en ben altijd in voor iets nieuws. Naast het schrijven is reizen mijn andere grote verslaving. Kortom: Ik probeer van iedere dag een feestje te maken!

Waar zag je naar uit dit jaar?

Het staat al heel lang op nummer 1 van mijn ‘to do list’ en dit jaar is het er dan eindelijk van gekomen: Ik heb een rondreis gemaakt door (Noord) Thailand, klik hier om naar de blog te gaan die daar over gaat 🙂

Tot slot nog wijze woorden/mooie quote?

Blijf bij jezelf en schrijf over de dingen waar jij blij van wordt. Zorg dat je altijd iets van een blocnote in je tas hebt zitten. Mocht je inspiratie hebben dan kan je daar gelijk een aantekening van maken. Er zijn zoveel leuke dingen om over te schrijven. Enjoy!

 

Je kunt Seven-dees ook volgen op Facebook & Instagram!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: