Mijn maandagochtend…

Piep…piep….piep…. oh gut, mijn was is klaar…. ik typ nog snel een regel van mijn blog en ik ren 2 trappen op naar mijn wasmachine. Daar hangt en ligt ook nog het een en ander aan al gewassen goed. Snel mijn wasje in de droger, de fijne dingetjes aan het rek en goooooooo… de volgende was er weer in. Met 5 man sterk waaronder 2 dames van 13 en 15 is mijn wasmand altijd meer dan goed gevuld en draait mijn wasmachine minimaal 2 draaien per dag.

Vanmorgen ging de wekker om 6.45 uur en na een ferme klap op de knop nog een keer om 7 uur, nee mijn body en mind zijn zo niet ingesteld op vroeg opstaan maar als supermam wordt ik toch echt geacht mijn 3 pubers op tijd naar school te jagen 😉 Met een slaperig hoofd dek ik de tafel en aai ik de kat. Marco, mijn hardwerkende en altijd vroeg opstaande skattie, heeft deze harige monstertjes gelukkig al gevoederd. Na een paar pittige schreeuwen onderaan de trap strompelen mijn kinderen naar beneden. Het waren al slaapkoppen als baby’s en na zoveel jaar is er eigenlijk nog niets veranderd! Gymtas mee, eten en drinken in de tas? Oh jee, ik heb een puber uit bed gejaagd die het eerste uur vrij was…oepsie… gelukkig brengt de smartphone de nodige afleiding en ik haal snel de afwasmachine leeg.

Zestien uurtjes per week dompel ik mij onder in de MJOP’s, VVE’s en andersoortig bouwkundige rapportagemateriaal bij mijn nieuwe “baas” maar vandaag hoef ik niet. Mijn guilty pleasure is dan de halve dag door mijn huisje huppelen in pyjama of ponnetje. Niets is zo lekker om onder het genot van een kop koffie, onaangekleed voor de laptop te zitten en mijn prijsvragen in te vullen. Oh ja, dat doe ik nog steeds. Zolang ik nog van die gave prijzen win, heb ik nog steeds de energie op mij hier aan te wagen. Afgelopen week stond er op de prijsvragensite een prijsvraag van MeerdanSandra, dat was best kicken! Bzzzzzzzzzz, even snel de stofzuiger door het huis, smoelt het ook weer lekker.

MeerdanSandra, mijn nogal uit de hand gelopen hobbyproject gaat als een speer. Uitgeverijen en andere leuke bedrijfjes weten mij steeds beter te vinden en dit brengt mij op de leukste plekken, met de leukste mensen en in aanraking met de leukste producten waar ik jullie natuurlijk weer graag over informeer (en zo is de cirkel weer rond…) Gettie, die w.c. heeft ook echt een dweiltje nodig…. waar heb ik de bleek verstopt?

Wat zal ik vanavond eens gaan eten? Straks maar ff naar onze lokale Appie. Regelmatig test ik de recepten van Hanneke, die ook op mijn site staan maar “gewoon” aardappels en groente of een basic pasta komen hier ook regelmatig voorbij. Chips, is het al zo laat? Snel even onder de douche voordat het pubergeweld weer voor de deur staat, die zijn “not amused” als zij hier met een sliert vriendinnen voor de deur staan en ik dartel nog steeds rond in mijn ponnetje 😉

De plannen voor vanmiddag? Blog afschrijven, was wegbrengen naar het ZFC-gebouw, koffie drinken met mijn kinderen, naar Appie, boekjes wegbrengen naar mijn moeder, boek uitlezen, recensie schrijven, was wegvouwen, mails beantwoorden, planten water geven binnen en buiten…. Eigenlijk zou ik mijn ramen ook moeten lappen…. never a dull moment dusssssssss….

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: