Mijn optreden op het Linda.festival!

Oh guttegut, ik had natuurlijk weer wat aan de hand 😉 Zoals de meeste van jullie weten doe ik regelmatig mee met prijsvragen. Zo had ik dit keer 2 kaartjes gewonnen voor het Linda.festival. Dit festival werd voor de 2e keer gehouden en de locatie is voor mij op fietsafstand namelijk op het Hembrugterrein in Zaandam. Op zaterdag had ik mijn landelijke Mama Vita-dag dus ik heb mijn code verzilverd voor de zondag. Bij het verzilveren van deze code kon ik ook een vraag invullen om deze te laten stellen aan Linda, tijdens het festival. Zoals altijd denk ik hier niet al te veel over na, ik typ een gezellige vraag in en gooooooo…. kom maar op met die tickets.

Ja hooooooooooorrrrrrrrrr, natuuuuuuurlijk werd mijn vraag uitgekozen om te stellen aan Linda en zo bijzonder was deze helemaal niet! Nu kwam ook nog het verzoek of ik mijn vraag voor camera wilde laten opnemen zodat deze op groot beeldscherm getoond kon worden…..oepsie….. Oh ja, de opnames waren 2e pinksterdag in Utrecht in één of ander parkje. Never a dull moment, dat is mijn motto en deze opname paste hier naadloos op aan. Diep in mijn hart vermoedde ik natuurlijk een onontdekt talent. Zoiets van: bij het inspreken van de vraag kweelde de cameravrouw bewonderd hoe goed ik hier in was en of al eens over een carrière als presentatrice had nagedacht….

Nouuuuuwwww keep dreaming: “take 25…zucht… mevrouw u moet iets langzamer spreken en goed in de camera blijven kijken…. Ja, dit lijkt wel ergens op, laten we deze maar houden, dat is echt de beste…” aldus de supergeduldige cameravrouw. Ik heb een hoop talenten maar in de camera turen en geheel en al op mijn gemak een vraag stellen, nee dat is zeker niet mijn talent 😉

Op zondag 11 juni, ook met bloody hot weer (wat treffen wij het trouwens dit voorjaar!), al puffend en steunend zitten mijn moeder en ik op het fietsje richting Hembrugterrein. Het is dat ik daar op groot scherm wordt getoond want de temperaturen lokken ons niet naar het festival toe…bij de entree aangekomen staat daar een levensgrote George Clooney-foto waar je zelf ook nog je hoofdje in kunt steken voor een fotootje met deze overheerlijke hunk. Guess what, mijn moeder kreeg George al liggend aan haar voeten, het bord ging zo “plat op de bek” 😉 gelukkig bleef zij staan en wij lagen helemaal in een lachkreukel. Goed begin van het festival!

Leuk festival trouwens, kan niets ander zeggen! Fred van Leer, Arie Boomsma, Radmilo Soda, Humberto Tan, allemaal liepen ze daar gewoon in “het wild” in de rondte. Super benaderbaar, niet te beroerd om een fotootje te maken, daarnaast lekkere catering, leuke kraampjes en workshops.

Om 16.30 uur, tadaaaaaaaa, daar kwam Linda het podium op. Aangekondigd door mode-ontwerper Janice in blommetjespak met korte broek en geïnterviewd door journaliste Antoinnette Scheulderman (ja, die blonde die regelmatig bij DWDD zit!). Na een paar vragen kwam ik leeeeeeevensgroot in beeld terwijl ik mijn vraag stelde:

 “Zover ik dat in kan schatten ben je vaak busy busy, ik lees graag om te ontspannen? Wat doe jij om te ontspannen? Lees je ook of doe je wat anders?”

Linda nam echt de tijd om mijn vraag te beantwoorden, het kwam er eigenlijk op neer dat zij heel graag series kijkt op Netflix en ook gek is van series zoals “Say yes to the dresss”. Lekker fout en vooral niet nadenken. Lezen doet zij eigenlijk alleen op vakantie.

Hierna zijn wij vrij snel naar de uitgang gegaan, blaren op de voeten, zweet in de reet, wij waren er klaar mee. Terwijl ik over het veld liep zag je iedereen kijken en de buurvrouw aanstoten, zo van: heeee was die rooie net niet in beeld? Mijn one moment of fame…..ach je moet ergens beginnen, toch?

Liefs Sandra

2 Comments on Mijn optreden op het Linda.festival!

  1. Anita te Gussinklo // 19 juni 2017 at 23:26 // Beantwoorden

    Ja, ik heb je ook gezien.
    Leuk hoor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: