Stommmmm

De blije-ei-modus, ik heb ‘m al vaker genoemd 🙂 daar ben ik over het algemeen van, zoiets van geen glas half leeg maar een glas half vol of nog liever een vol glas (met rosé graag, waar kan ik dat indienen?). Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen! Nog zo eentje… maar zelfs dit optimistisch ei kan zich best ergeren aan dingen… ik moest even spitten maar ik heb er 10 voor je gevonden:

 1. Dat de koelkast begint te piepen terwijl ik een halve fles rosé (die gelekt heeft, zonde van dat kostelijke vocht….) probeer op te dweilen….
 2. Dat veel mensen denken carte blanche te hebben qua commentaar op facebook. Kom op, ga jij in “real live” ook zo achterlijk te keer tegen iedereen? Ik noem geen namen maar de site begint met “je bent een” … en eindigt op “Zaankanter als”…
 3. Dat Nientje haar knieschijf uit de kom vloog… Ja, we wisten dat ze nogal hypermobiel was maar toch…
 4. Dat ik een mail krijg van Gemeente Zaanstad dat ze mijn aanvraag voor vervoer voor Antonio hebben “opgeschort”… omdat er scholen dichterbij zijn… jahaaaaaaa, I know maar niet die ene die helemaal goed is voor mijn grote man! Shit, hoe los ik dit nu weer op?
 5. Dat die wasmand nooit leeg komt… mission impossible… echt…
 6. Dat mijn buurman, ondanks gemaakte afspraak, toch met de garagedeur open staat te klussen! “Heeft u er last van buurvrouw?” JA!
 7. Dat ik tijd te kort heb om alles te doen wat ik wil (oh ja, en geld, dat ook 😉 )
 8. Dat ik nooit, ik herhaal nooit, de teksten van liedjes kan onthouden, tot groot ongenoegen van mijn oudste dochter Chiara 😉
 9. Dat ik grote voeten heb en dat als ik dan een paar leuke schoenen vind deze of gemaakt zijn voor mensen met grote én dikke voeten (en dat is nu één van de weinige onderdelen van mijn lichaam die niet dik is) of dat ik de hoofdprijs ervoor moet betalen!
 10. Dat ik geen rem heb qua eten, zelfs als ik al echt vol zit toch nog even dat laatste…. (vul in op de stippellijn) opeet. Tja, ik ben gul met alles dus ook met eten, oh ja dat noemen ze gulzig hihi

Liefs Sandra

Wat vind jij stom? Ik kijk uit naar jullie ultieme stom 🙂

3 Comments on Stommmmm

 1. Annette Overvoorde // 5 juli 2017 at 16:26 // Beantwoorden

  Mijn ultieme stom, van vandaag..want, ik ben ook het-half-glas-is-vol-type, is dat ik vanmiddag bij de biesieklette mijn fiets wilde ophalen. Maar het dus niet uit het rek kreeg, omdat een oliebol zijn fiets zo dicht naast mijn fiets had gezet..dat mijn stuur klem zat. En ik deed weer een poging, dat ik het helemaal warm van kreeg. Afijn, mijn fiets is eruit!

 2. Dat zijn ook stomme dingen. Maar met jouw Sandra blij ei los je het toch op, oftewel accepteer, het schoolvervoer opschorten is meer dan stom, noem dat en van je andere kids maar verdrietig….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: