Cent Pur Cent – Loose Mineral Concealer & Brush

Bij Viata Online Apotheek kun je nu ook de producten kopen van het Belgische merk Cent Pur Cent. Ik mocht de Loose Mineral Concealer en de Concealer Brush van dit merk testen.

Meer over Cent Pur Cent:

Cent Pur Cent is een 100% minerale en gezonde make-uplijn in de vorm van losse poeders. Dit Belgisch make-upmerk werd gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Door natuurlijke ingrediënten te gebruiken zijn allergische reacties zeer zeldzaam en heb je ook geen onzuiverheden meer. Alle Cent Pur Cent producten zijn diervriendelijk en worden in geen enkel geval op dieren getest. Het merk staat voor hip, healthy en happy en wil dat iedere vrouw zich ook zo voelt.

Wow, hip, healthy en happy, dat wil ik ook, let’s test 😉

Loose Mineral Concealer:

De Loose Mineral Concealer zit in een klein rond potje met rosékleurige deksel. Het is een klein formaat (2 gram) die ideaal in de vakantiekoffer/toilettas zou passen! In het potje zit een plastic doseerdopje met gaatjes. Na het afhalen van de plakker kun je gelijk kijken of de kleur past bij je huid middels deze plakker.

Kleur 1.0 is vrij licht, heel erg geschikt voor mijn huid. Bij het gebruik blijkt dat de concealer voornamelijk verdoezelt en niet compleet dekt. Daarnaast voelt de concealer licht aan en voel je deze nauwelijks/niet op de huid. Deze concealer kan ook gebruikt worden bij vermoeidheid onder de ogen voor een oplichtend effect.

Goed om te weten: doordat er titanium in de poeders zit, hebben de producten van Cent Pur Cent een SPF-factor van tussen 15 en 20. Zo is je huid altijd beschermd tegen de zon!

Bij Viata te verkrijgen voor € 17,99.

Wat is nu het verschil tussen concealer en foundation?

Concealer is géén alternatief voor foundation. Als je meer dekking wilt, gebruik dan ná je foundation een concealer. Breng een concealer alleen aan op onder de ogen, rond de neus en op puistjes.

Foundation overslaan en alleen concealer gebruiken werkt alleen als je een vrijwel perfecte teint hebt. Dam moet de concealer wel perfect aansluiten bij je huidskleur en moet je in dunne laagjes aanbrengen.

Met een concealer problemen als puistjes en bruine verkleuringen verbergen zonder dat je ziet dat je make-up gebruikt, is onmogelijk. Zelfs de beste concealers hebben hun beperkingen!

Ik zou aanraden deze concealer van Cent Pur Cent te combineren met de Loose Mineral Foundation om een meer dekkende look te verkrijgen!

Concealer Brush:

Deze prachtige zachte Concealer Brush (beter bekend onder de naam kwast 🙂 ) heeft een chique uitstraling. De kwast is stevig in gebruik en blend mooi. Ook is de kwast mooi lang en heeft een roségoudkleurig handvat. Hierdoor ligt de kwast fijn in de hand. Mooi detail: het merk Cent Pur Cent staat in roségoud op de kwast.

Bij Viata te verkrijgen voor € 17,99.

Kortom Cent Pur Cent is een make-uplijn die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen en daarnaast ook nog een luxe uitstraling heeft ♥

Liefs Sandra

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: