Elke dag een zoen – Versjes van Lars

Of ik een versje van Lars exclusief wil voorpubliceren uit zijn nieuwe boekje? Als fervent fan van deze versjesschrijver begon alles in mij ja te roepen. Ja natuuuuuuuurlijk! Ik heb “Elke dag een zoen” van voor naar achter doorgelezen en deze is het geworden:

 

Blij word ik van de Versjes van Lars ♥ ogenschijnlijk simpele gedichtjes die mij regelmatig rechtstreeks in het hart raken! En niet alleen mij, Nederland heeft schrijver en plezierdichter Lars van der Werf in 2014 al in het hart gesloten. Na “Versjes van Lars” (jaaaaaa, staat hier in de kast!) en “Heb lief” is “Elke dag een zoen” al weer het 3e boekje waarin deze hartveroverende gedichtjes staan.

Een bonte verzameling geestige, lieve en verrassende versjes dat je jezelf of iemand anders graag cadeau doet! 

 

Auteur: Lars van der Werf – Uitgeverij: J.M. Meulenhoff – 128 pagina’s – Verschenen: juni 2017 – ISBN: 9789029091992

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers liken dit: